Retraites 2023 en 2024

25 september tot en met 1 oktober 2023 een 8 daagse retraite in Ibiza, voorledig verzorgd voor 8 personen. We gaan zowel de diepte in, voelen, genieten en de mooiste plekken ontdekken op Ibiza. Mediteren, TRansformeren, gezond vega eten, yoga, ademhalingstechnieken, truffel ceremonie, Petra en Tom de Ibiza Sjamanen komen je helpen om blokkades weg te werken met hun trom en zang. Zit al VOL, nieuwe datums komen binnenkort…

MAGISCH GLASTONBURY datum volgt nog voor 2024 in ieder geval eind april en dan gaan we 4 dagen.

Reis mee naar Glastonbury en maak kennis met één van de meest magische plekken op deze aardbol…

Ooh, Glastonbury….

Elfen en engelen. Merlijn en Maria Magdalena. Koningen en kloosters.

Glastonbury wordt ook wel het hartchakra van de aarde genoemd. En niet zonder reden. De energie die hier hangt is ongelooflijk sterk en trekt al eeuwen mensen uit de hele wereld aan. Het is een energie die je uit je onderbewuste al lijkt te kennen en die teruggaat naar het oeroude vrouwelijke in een ieder van ons. Geen wonder dat Glastonbury, ook wel Avalon genoemd, een soort bakermat is voor heksen en druïden, die hier hun rituelen uitvoeren om de grote Godin gunstig te stemmen. Een magische plek, waar je minstens eenmaal in je leven geweest moet zijn.

Als je voelt dat je een speciale band hebt met Avalon en dat deze reis je roept dan is dit het moment.

Met al je zintuigen!

Tijdens deze reis maak je met al je zintuigen kennis  met Glastonbury. Je oren worden deelgenoot van eeuwenoude mythische verhalen die zich hier hebben afgespeeld. Ooit stond hier het grootste klooster van Engeland, dat koning Hendrik VIII in de 16e eeuw volledig weg liet vagen. Maar ook het graf van koning Arthur en een boom geplant door Josef van Arimetea, oom en verzorger van Jezus van Nazareth, vind je hier terug. Glastonbury ademt geschiedenis.

Zie en ruik ook de schitterende tuinen van Chalice Wells, met haar rode waterstroom diep uit Middenaarde en haar geheimzinnige vrouwelijke bron. We beklimmen met elkaar de Tor, magische berg en symbool voor Glastonbury. Een plek waarvan men zegt dat er binnenin de heuvel nog steeds allerlei wezens leven die wij niet met het blote oog kunnen zien, maar die er wel degelijk zijn. Die mysterieuze energie in al je zintuigen voelen, is een bijzondere en transformerende ervaring.

En waar overnachten we?

Je logeert in Avalon Tor Retraite, één van de meest bijzondere locaties van Glastonbury. Vanuit je raam kijk je uit op de magische Tor. . ’s Ochtend geniet je hier van een heerlijk ontbijt. De tuin is groot met mooie zitplekken en biedt volop gelegenheid om te wandelen.

Klinkt goed! Wanneer gaan we?

Deze speciale reis naar Glastonbury vindt plaats komt nog….

En wat kost dat?

De prijs per persoon bedraagt komt nog…..

Dit is inbegrepen:

 • Drie overnachtingen in Avalon Tor Retraite in een 2-persoons slaapkamer met eigen douche en toilet. Als je alleen reist word je ingedeeld met een reisgenoot.
 • Biologisch(e) en vegetarisch(e)ontbijt;
 • Entree Chalice Wells en the Abbey;
 • Rondwandeling langs alle historische plekken in Glastonbury;
 • Dagelijkse gezamenlijke meditatie;
 • Persoonlijke consulten op het vlak van healing- numerologie en inzichten.

Dan blijven over:

 • Vliegtickets. Je kunt een vlucht naar Bristol boeken bij Easyjet via www.easyjet.nl. Vanaf november verschijnen de vluchten voor april 2023 op hun website. Zodra dat zover ontvang je een seintje. Reken voor een heen- en terugvlucht naar Bristol vanuit Amsterdam op een bedrag van ongeveer € 150,00.
 • Transfer vanaf luchthaven Bristol naar Glastonbury en terug (ca 27 km). Je kunt gebruik maken van een taxi of van het openbaar vervoer.
 • Lunch en Diner (3 x) en drankjes;
 • Persoonlijke uitgaven, zoals extra consulten bij een sjamaan en hekserige cadeautjes;
 • Verzekeringen.

Wie organiseren deze megagave trip?

Ik ben Claudia Hermsen, energetisch healer, Reiki master, Sensi therapeut en daarnaast geef ik al jarenlang meditaties en retraites. Tijdens deze reis verwelkom ik ook speciale gast Natascha Hanegraaf, gespecialiseerd in hekserij en Middeleeuwse geschiedenis.

Wij zijn al verslingerd geraakt aan deze bijzondere plek. Nu jij nog!

Ik schrijf me vandaag nog in!

Ga je mee naar Glastonbury? Het word een magisch weekend dat je niet snel zult vergeten.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar:

info@ikinnerlijkekracht.nl. Vermeld hierin je naam- en adresgegevens en je geboortedatum. Mogelijke dieetwensen of andere zaken die van belang zijn om te weten, graag zo snel mogelijk. Je boeking is definitief wanneer je een aanbetaling van € 100,00 hebt overgemaakt naar rekeningnummer NL18RABO0141384700 op naam van J.H.W. Hermsen Centen (Sawaaydi Massagepraktijk) De rest van het bedrag kun je 6 weken voor vertrek overboeken.

Wacht nog even met het boeken van je vliegticket totdat het zeker is dat er voldoende aanmeldingen zijn om de reis door te laten gaan. Dit hoor je zo snel mogelijk. Mocht de reis onverhoopt niet door gaan en je hebt al wel aanbetaald, dan krijg je je aanbetaling terug.

Ruim voor vertrek ontvang je nog uitgebreide reisinformatie, het dagprogramma en wat leuke tips zodat je je optimaal kunt voorbereiden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade aan jou of jouw eigendommen tijdens je verblijf in Glastonbury. Sluit daarom zelf een goede reisverzekering af.

Retraite aan zee met Pinksteren van 17 mei tot en met 20 mei 2024 in Cadzand bij Groepsaccomodatie Cadzandie geef ik samen met Carmen Zimmerman met thema (zelf) liefde, diepe verbinding met jezelf aangaan, transformeren en jezelf neerzetten.. Hoe kom ik in verbinding met mezelf, hoe activeer ik mijn liefde, hoe krijg ik please gedrag omgezet in leren nee zeggen, grenzen aangeven en vooral humor.

Wat gaan we doen: details volgt later…

Retraite voor Jong Volwassen van de leeftijd 21 tot en met 28 jaar in Frankrijk bij Le Domein Vert van 15 juni tot en met 22 juni 2024 met als thema echt voelen. Dit ga ik samen doen met Mirthe Harwig een jong volwassen van 21 jaar die mij benaderde en ik gelijk voelde dat we gaan samen werken. Ze studeert psychologie en de combi met haar spiritualiteit en ervaring deskundige in haar levenslessen die net als ik erg pittig waren, kunnen we vele jong volwassen het licht en liefde weer laten voelen, van pijn naar liefde, van donker naar licht, van stilstaan naar bewegen etc. en natuurlijk met hulp van Walter de eigenaar van Le Domein Vert.

Le Domaine Vert Les Magnes 3972, Route des Templiers, Frankrijk

Ontdek de rust, ruimte en vrijheid. Eén zijn met de natuur en met jezelf is op zich al een groot cadeau. In de 3e week van juni organiseren we op ons groene terrein van Le Domaine Vert een retraite voor jongvolwassen, maximaal 20 deelnemers. Le Domaine Vert heeft tempel om te mediteren en dansen en nog veel meer. Verdere informatie komt de 2e week van september op de site…

Retraite in Frankrijk bij Le Domein Vert voor volwassen van zondag 23 juni tot en met zondag 30 juni 2024 met als thema ZIELSVERBINDING gegeven door mij en Walter Sprangenberg de eigenaar van deze prachtige domein.

In de prachtige natuur ontdek je rust, ruimte en vrijheid. Eén zijn met de natuur en met jezelf!

Ik was net als Walter meteen verliefd op de plek van Le Domein Ver. De Tempel om te mediteren, masseren, workshops te geven zoals Tantric of ecstatic dans en klankschalen, het is een paradijsje! Ook is er een sauna, hottub en camping met veel rust en ruimte, plek voor een kampvuur, en kun je diverse accomodaties huren. Een landelijke ruime Gite uit het jaar 1880 met 4 slaapkamers en alle toebehoren, een vakantiehuis, blokhut en boerensuite met magisch uitzicht, en een Yurt en een orginele De Waard tent. Jij mag kiezen! Er lopen kippen, Paul de Pauw en het vrouwtjes Pauw, twee honden, vleermuizen en vogels. Totaal draaien we groepen tot 20 personen.

DETAILS OVER DEZE WEEK VOLGEN LATER, HALF SEPTEMBER😊

Verdere Retraites voor 2024 en 2025 (daar ga ik een retraite geven bij Debbie van de B&B in Spanje thema kleurrijk liefdes leven, eind maart) volgt eind dit jaar, hou mijn site in de gaten net als FB en Instagram. Zeker komt er ook een retraite voor jong volwassen van de leeftijd van 16 tot en met 20 jaar maar dan een weekend in Nederland.

_________________________________________________________________________