Maak kennis met mij

Mijn naam is Claudia Hermsen Centen, na jarenlang zelf met diverse klachten te hebben geworsteld kwam ik in aanraking met Reiki, wat mijn leven veranderde. De behandelingen van mijn goede vriendin brachten positieve veranderingen teweeg wat mij motiveerde om zelf cursussen en workshops te volgen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Dit leidde tot mijn droom anderen te helpen hun eigen ontwikkelingsproces op gang te brengen.

reikimaster, sensi therapeut, trancehealing therapeut, BARS protector, combi energetische masseur en therapie en als levens ervaringsdeskundige. En familie opstellingen en systemisch werken mag er ook bij.. 

Met mijn achtergrond in onder andere reikimaster, sensi therapeut, trancehealing therapeut, BARS protector, combi energetische masseur en therapie en als levenservaringsdeskundige help ik mensen op zielsniveau, vooral bij thema's als misbruik, verslavingen, burn-out en psychische problemen, Zelfliefde is een centraal thema in mijn leven en in mijn werk. lk begeleid jongvolwassenen die worstelen met zelfverbinding en verslaving. Mijn doel is mensen te helpen om hun eigen innerlijke kracht te vinden en te versterken.

Levenservaringsdeskundige

lk heb zelf veel uitdagingen in mijn leven doorgemaakt, waaronder seksueel misbruik, zelfmoordgedachten, verslavingen en burn-out. Deze ervaringen hebben mij gevormd en diepgaande inzichten gegeven in de menselijke psyche en spirituele groei.

Mijn reis begon met een ontmoeting met Reiki. die mijn leven veranderde en reeks positieve ontwikkelingen in gang zette. Door cursussen en workshops in intuitieve ontwikkeling heb ik stap voor stap mijn droom gerealiseerd om anderen te helpen. Ondanks woede, angst en verdriet, vond ik vreugde en rust door zelfliefde en verbinding met het universum.

Nu werk ik vanuit mijn innerlijke kracht en liefde om anderen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces, lk focus op thema's zoals misbruik, verslaving, burn-out en psychische problemen, en help mensen om hun eigen innerlijke kracht te vinden en te versterken.

Mijn achtergrond en expertise

Na 26 jaar werkervaring bij de Gelderlander, waar ik bekend stond als de spirit van de afdeling en vele collega’s hielp met hun pijntjes, ging er een deur dicht en een andere open. Ik ben gaan studeren, onder andere tot TranceHealing therapeut, Kinderlichtwerker en Sensitherapeut. In 2014 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart, genaamd Ik innerlijke kracht, waar ik meer dan 100 mensen gratis heb behandeld met positieve resultaten. Ik ben inmiddels gediplomeerd Reikimaster, Sensitherapeut incl. Intence, TranceHealing Therapeut, Siriusdocent, BARS Practitioner, verschillende massage diploma’s, en Luisterkindwerker. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen SNU en de CAT.

 

Mijn werkwijze

Mijn benadering is intuïtief en gebaseerd op liefde en verbinding. Ik werk zowel als masseur en therapeut, waarbij mijn energetische massages en therapeutische sessies diepgaande heling bieden. Ik gebruik warme stenen, essentiële oliën en andere technieken zoals cupping en triggerpoint, afgestemd op de behoeften van mijn cliënten. Ik werk graag persoonlijk en één-op-één, met diepgaande gesprekken waarin echt gevoel centraal staat. Ik gebruik natuurlijke en zuivere producten, zoals Doterra oliën, en werk ook met massages en behandelingen. Mijn aanpak zorgt ervoor dat ik verbinding en inzichten krijg, die ik vervolgens terugkoppel aan mijn cliënten.

Verhalen van mensen die in hun kracht zijn gaan staan

Fotografie door IVfotografie
|
Website powered by Van Munster Media
x

Licht in zicht


In 'Licht in zicht' vertelt Claudia Hermsen eerlijk en openhartig haar heftige levensverhaal en geeft ze je spirituele handvatten om gelukkig te worden. Door haar gevoel te volgen is zij uit een diep dal geklommen en heeft ze haar eigenwaarde hervonden. Dit boek is voor haar fans, maar ook voor de spirituele zoeker.

Bestel mijn boek!