Meditatie / bewust worden

Ervaar hoe het is om even helemaal niets te doen; ruimte in je hoofd en ruimte in je hart te krijgen.

Wanneer heb jij voor het laatst echt stilgezeten, zonder te bewegen, ongestoord, niet afgeleid, zonder televisie, muziek, boeken, tijdschriften, eten, drinken, telefoon, computer, vrienden of vriendinnen, zonder iets om over na te denken of op te lossen? Dat gaan we leren op welke manier wel doeltreffend is.

De bedoeling is dat ik elke keer een andere soort bewustwording / meditatie ga opzetten, zowel in rust, geleide meditaties, dansen, Yoga, beweging, mantra’s en in trance met muziek.

En elke keer een andere bewustwording en affirmatie doel meegeven zodat je elke keer steeds meer bewust van word wat je allemaal zelf kunt doen.
Mijn inspiratiemensen zijn: zusjes Jo Suijkerbuijk en Pien Gijsbers, medium Bernadette Maas, Medium Jaco, Robert Bridgeman, Louise L. Hay, Marja Ruijterman, grote fan van me en verliefd op zijn stem is Michael Pilarczyk. Met zijn app die ik dagelijks gebruik van maak is een aanrader. Van alle workshops, weekenden, gelezen boeken, geluisterde cd’s heb ik nu mijn eigen ding ervan gemaakt.

Ben je bereid te veranderen, wat je denkt en wat je gelooft, zal je overkomen, in je gedachten creëer je leven, als we dat begrijpen kunnen we veel veranderen. Zo eenvoudig is het!! Het is niet de bedoeling van Mindfulness om te stoppen met denken, maar om te leren even te stoppen en jezelf ruimte te geven voor de ervaring in het nu. Hierdoor creëer je rust en ontspanning voor jezelf en de mensen om je heen.