Reiki behandeling

Reiki, afkomstig uit Japan en vertaald als "Kracht van de Zon" of "Universele Levensenergie", is een natuurlijke genezingsmethode. Deze levensenergie is essentieel voor het welzijn van mensen, dieren en planten. Een verstoring in deze energie kan leiden tot gezondheidsproblemen en een verminderd welzijn. Reiki is een methode om jezelf en anderen energie te geven die door het lichaam en de ziel wordt gebruikt voor herstel en balans. Deze energie werkt op verschillende niveaus: fysiek, mentaal en spiritueel, en beïnvloedt de hele mens.

Mediamieke Reikimaster

Sinds 2013 ben ik een mediamieke Reikimaster. Dit betekent dat mijn invoelend vermogen dieper is en ik een sterke verbinding heb met mijn persoonlijke gids op het gebied van healing. Deze verbinding biedt toegang tot een krachtige, specifieke vorm van healing en een onvoorwaardelijke informatiebron.

Tijdens een Reiki-behandeling lig je comfortabel terwijl ik mijn handen op of boven verschillende delen van je lichaam plaats. De energie stroomt door mijn handen naar jouw lichaam, waar het een helende werking heeft. Je kunt een gevoel van warmte, tintelingen of diepe ontspanning ervaren. De energie bepaalt zelf waar het naartoe gaat en wat er gebeurt in je lichaam en geest.

Voordelen van Reiki behandelingen

Voordelen van Reiki behandelingen:
• Fysieke heling: Verlicht pijn, versnelt herstel en bevordert de algemene gezondheid.
• Mentale heling: Vermindert stress, angst en depressie.
• Spirituele groei: Versterkt je intuïtie en verbindt je dieper met jezelf.

Wat Reiki niet is:
• Geen vervanging voor reguliere geneeskunde, maar een aanvulling daarop.
• Geen religie of cultus, en heeft niets te maken met occultisme of spiritisme.
• Geen manipulatie of suggestie, maar een natuurlijke manier van heling.
 

Verhalen van mensen die in hun kracht zijn gaan staan

Fotografie door IVfotografie
|
Website powered by Van Munster Media
x

Licht in zicht


In 'Licht in zicht' vertelt Claudia Hermsen eerlijk en openhartig haar heftige levensverhaal en geeft ze je spirituele handvatten om gelukkig te worden. Door haar gevoel te volgen is zij uit een diep dal geklommen en heeft ze haar eigenwaarde hervonden. Dit boek is voor haar fans, maar ook voor de spirituele zoeker.

Bestel mijn boek!