Affigeer: Jong volwassen

Affigeer is een nieuw woord wat ik doorkreeg en ook wat het betekent en wat ik ermee mag gaan doen.

De jong volwassen mensen die hun eigen weg mogen gaan volgen. Kies je de navigatie van de snelweg, ga je jezelf voorbij racen ? Of ga je rechts af, de weg wat je systeem wil, wat je ouders of school van je verwachten maar dat jij het anders voelt? Of kies je de weg van jou gevoel?

Samen gaan we hierachter komen en gaan met manifestatie en affirmaties aan de slag zodra je jou doel gesteld hebt. Getransformeerd hebt wat nodig is, dus jou pijn omgezet in (zelf) liefde.

Jou spiegel aangekeken hebt en je eigen ziel voelt in puurheid en zijn wie je bent.

Voelen, bewegen, inzichten, natuur, back to base, gezond leven, wie ben ik en waar word ik gelukkig van, please gedrag loslaten en vooral zelfliefde, voel je aangesproken en heb je interesse dan kun je me mailen of appen. Ik ga ook met workshops aan de gang.