Agenda

Lieve mensen, dank je wel dat je hier bent op de agenda van alle moois wat er nog mag komen.

Ik ben sinds 3 jaar Ambassadeur van de Meditation Moments premium app van Michael Pilarczyk en daar ben ik heel trots op. Ben al jaren fan en gebruik veel zijn app om tot rust te komen, bewust te worden of even muziek te luisteren.. Je kunt bij mij via deze link 10 euro korting krijgen: https:/meditationmoments.nl

Ik ben per 1 juli 2023 gestopt met mijn praktijk te huren aan de van Heemstraweg 35 te beuningen en ga nu alleen huren als het nodig is voor grote groepen, workshops, reiki oefenavonden en inwijdingen etc.. Waar: Adres is Molenweg 32A Bergharen bij Lots Energetisch Therapie.

Voor nu werk ik tijdelijk niet, ga zelf nog 2 keer naar Ibiza retraite ontvangen en 1 keer geven. Ook ga ik naar Walter in Frankrijk om ook daar retraites neer te zetten op deze magische plek voor rust en prachtige natuur. Mijn eerste werkdag is dus pas woensdag 13 september.

Woensdag 13 september: Reiki 1 opleiding van 10.00 uur tot 16.00 uur. Incl. werkboek, certificaat, koffie, thee en wat lekkers, lunch neem je zelf mee. Kosten zijn € 125.00, minimaal 2 personen en maximaal 8.

Maandagavond 18 september: Reiki oefenavond: Thema kom in het reine met jezelf, voel je eigen energie. Kosten zijn € 15.00 en is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Minimaal 6 personen, word gegeven bij Lots Energetisch Therapie in Bergharen.

Zondag 24 september tot en met zondag 1 oktober op Ibiza geef ik zelf een week een vakantie retraite bij Adri in de thuis kom herberg van Can Pura, de ochtend gaan we met een programma aan de slag en de middag gaan we samen met 2 auto’s Ibiza ontdekken, de mooiste plekken zien, heerlijke strandjes en natuurlijk de zonsondergang zien op de Es Verdra. Hippie markt op en shoppen, Tom en Petra de Ibiza Sjamanen komen een trommelsessie geven, Yoga, mediteren, ochtendzon zien opgaan, wandelen, Cacao en ecstatic dans, verbinden en transformeren. Adri is een healty kok daar gaan we 3 keer per dag van genieten wat hij gemaakt heeft. Bij interesse graag een berichtje. Voor 8 personen een plek, 4 slaapkamers (aparte bedden) dus je slaapt met iemand anders. Zit VOL, kosten All-inn € 1650.00 zonder vliegticket. Opgeven kan weer voor 2024..

Maandagavond 9 oktober komt de bekende Paragnost Ton Bons naar me toe. Ton Bons geeft boodschappen van gene zijde voor bezoekers aan de hand van persoonlijke voorwerpen en foto’s.
Deze voorwerpen/foto’s hebben een uitstraling van de gebruiker en de paragnost voelt dit in. Sinds twintig jaar timmert Ton Bons aan de weg als paragnost. Hij legt contact met gidsen en spreekt met overledenen. Dat laatste echter niet direct na het overgaan. “De rit naar de andere kant mag niet worden verstoord.
Hoewel de naam van Ton Bons (49) uit Giessen in Noord-Brabant op internet vrijwel niet te vinden is, heeft hij een grote naamsbekendheid opgebouwd tijdens de twee decennia die hij als paragnost werkzaam is. Hij heeft geen computer in huis, om de simpele reden dat hij daar niets mee heeft. Een eigen website heeft Ton ook niet en via mail kan je hem niet bereiken. Toch heeft dat voor de paragnost geen nadelige gevolgen, want veel mensen weten hem al jaren te vinden. En is inmiddels erg geliefd om zijn zuivere boodschappen van Gene zijde!

Per bezoeker mag één voorwerp of foto neergelegd worden.
De reading mag opgenomen worden, met je mobiel.
Er zijn 9 plaatsen beschikbaar, zodat iedereen een reading krijgt. en ook nog 1 vraag mag stellen.

Entree €30,00, aanvang 19.15 uur aanwezig zijn om 19.30 beginnen we duurt tot ongeveer 22.00 uur. Adres is Molenweg 32A Bergharen bij Lots Energetisch Therapie. Daar huur ik de ruimte…

Donderdag 12 oktober geven Carmen en ik een Sirius inwijding avond. Sirius Energie Methode (SEM) is een zeer krachtige en snelle energie-methode van de Nieuwe Tijd sinds 2012. Deze energie kan zowel fysiek als mentaal bijdragen aan het welbevinden van mensen en dieren. De energie heeft een helende werking. Lees meer onder het kopje Sirius Energie Methode. Kosten zijn € 50.00 en het is van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Vrijdag 13 oktober: komt Jolanda van Steenhoven van www.eenheid-verbindt.nl Ik werk al 8 jaar met haar samen en ze is net als ik een Sensitherapeut, Sirius docent, kinderlichtwerker, trance healing therapeut, BARS behandelaar en werken met Reiki(master) dan is ze nog medium, IET en energetische kindertherapeut, Trance healing en hypnose. We werken met Doterra Oliën en vele mooie bewustwording kaarten. Kosten zijn € 100.00 en het duurt 1 uur… (nog 1 plek te gaan om 15.00 uur)

Vrijdag 17 oktober: Reiki oefenavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. Thema Reiki en engelen. Kosten zijn € 15.00 uur en dat is incl. Thee en (Fruit) water en wat gezonde snacks.

Zaterdag 21 oktober geven Kim en ik een Intro Tantric Dance Experience dag bij Lot’s in Bergharen. Denk aan verdieping, adem, meditatie, Chakra Journey, Tantric Dance Demo en oefening, vrij dansen en afsluiting met een hapje en drankje, verantwoorde lunch, vrij gebruik van Thee en (fruit) water. Kosten zijn € 89.00

Vrijdag 3 november workshop Liefde die ik samen met Carmen Zimmerman geef: spiegelwerk, hoe kom ik in verbinding op zielsniveau in liefde met mezelf. Hoe kan ik mezelf sturen hierin, we gaan mooie bewustzijn oefeningen doen, liefde activatie, meditatie en nog veel meer. Het is van 10.00 uur tot 16.30 uur. Kosten zijn € 95.00 en dat is incl. Lunch, koffie, thee en gezonde snacks.

Woensdag 15 november: Een mooie manifestatieavond die ik samen met Carmen Zimmerman geef. Hoe hoe ik dat en hoe werkt het. Later meer hierover..

Vrijdag 24 november: Reiki 2 opleiding in praktijk Lots Energetsiche Therapie. Voor de mensen die dus reiki 1 hebben gevolgd en nu een stap verder willen gaan. Nog meer verbinding, op afstand reiki kunnen geven op toekomst, heden en verleden. Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur en de kosten zijn € 225.00 en dat is incl. een werkboek, certificaat, koffie, thee, (fruit) water, wat lekkers en verse soep in de pauze, brood neem je evt. mee.

Het gouden duo gaat behandelingen geven.. Carmen en ik, Pure ik en jij, Geloof in wonderen, samen zijn we puur in liefde verbonden en ook met het universum. Carmen Zimmerman en ik gaan nu eindelijk samen een behandel dag organiseren. We zijn zo samen 1, voelen samen veel en komen snel tot de kern, we zijn allebei verbonden met het universum en krijgen snel de blokkades te voelen, zien en gaan het gelijk opruimen.

Wat gaan we doen, inzichten geven, energetische banden opschonen bij mensen die niet meer bij je passen en/ of horen en soms heb je het niet eens door dat je nog verbonden bent maar blijft maar moe…

Carmen werkt als Sensi therapeut ( alle klachten zit een emotie achter en daarop behandelen), Reiki en Seichem master, numerologie, Sirius docent, helderhorend en heldervoelend.

Zelf werk als ik Sensi therapeut, Reiki en Seichem master, Sirius docent, Transhealing Therapeut, Hypnose, EFT, Acces BARS, Numerologie, helder voelend en werk met Doterra olien en inzichtkaarten. Nu dat ik genezen ben gebeuren er de mooiste dingen, komen de mooiste dingen op mijn pad en als ik nu behandel gebeuren er wonderen… Wil je dat gaan ervaren dan ben je welkom. € 100.00 voor 1 uur voor ons samen. Er zit ook een half uur voorwerk bij… datum komt binnenkort

8 Replies to “Agenda”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.