Agenda

Lieve mensen, dank je wel dat je hier bent op de agenda van alle moois wat er nog mag komen.

Maart 2023: Ik werk op dit moment even niet omdat ik een operatie heb ondergaan en ik stuur mijn cliënten door naar Carmen Zimmerman, kijk op www.denieuwejij.nl en alleen voor reiki kun je Willie Vermeulen ook benaderen of nog veel meer andere therapeuten die ik om me heen heb, je kan me altijd bellen of appen zodat ik advies kan geven. Ik ben een verbinder en voel veel aan wat nodig is op dat moment. Ook ben ik vanaf april veel in het Buitenland om retraites te geven…

Ik ben sinds 3 jaar Ambassadeur geworden van de Meditation Moments premium app van Michael Pilarczyk en daar ben ik heel trots op. Ben al jaren fan en gebruik veel zijn app om tot rust te komen, bewust te worden of even muziek te luisteren.. Je kunt bij mij via deze link 10 euro korting krijgen: https:/meditationmoments.nl

2, 3 en 4 juni de drie daagse retraite die ik samen met Carmen geef. Thema in verbinding met jezelf. Kracht, Inzichten, humor, plezier, ontspanning, met helderziend en heldervoelend vermogen aan de slag. Ademhalingstechieken en dan het ijsbad in. Dreamtime concert, meditaties, ook lachmeditatie, Cacao ceremonie met ecstatic dance, intentie inzetten, Boswandeling, rust en kampvuur. Kosten zijn € 499.00 (vol)

Dinsdagavond 6 juni komt de bekende Paragnost Ton Bons naar mijn praktijk toe. Ton Bons geeft boodschappen van gene zijde voor bezoekers aan de hand van persoonlijke voorwerpen en foto’s.
Deze voorwerpen/foto’s hebben een uitstraling van de gebruiker en de paragnost voelt dit in. Sinds twintig jaar timmert Ton Bons aan de weg als paragnost. Hij legt contact met gidsen en spreekt met overledenen. Dat laatste echter niet direct na het overgaan. “De rit naar de andere kant mag niet worden verstoord.
Hoewel de naam van Ton Bons (49) uit Giessen in Noord-Brabant op internet vrijwel niet te vinden is, heeft hij een grote naamsbekendheid opgebouwd tijdens de twee decennia die hij als paragnost werkzaam is. Hij heeft geen computer in huis, om de simpele reden dat hij daar niets mee heeft. Een eigen website heeft Ton ook niet en via mail kan je hem niet bereiken. Toch heeft dat voor de paragnost geen nadelige gevolgen, want veel mensen weten hem al jaren te vinden. En is inmiddels erg geliefd om zijn zuivere boodschappen van Gene zijde!

Per bezoeker mag één voorwerp of foto neergelegd worden.
De reading mag opgenomen worden, met je mobiel.
Er zijn 9 plaatsen beschikbaar, zodat iedereen een reading krijgt. en ook nog 1 vraag mag stellen.

Entree €30,00, aanvang 19.15 uur aanwezig zijn om 19.30 beginnen we duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Dinsdag 13 juni Reiki 2 opleiding in mijn praktijk. Voor de mensen die dus reiki 1 hebben gevolgd en nu een stap verder willen gaan. Nog meer verbinding, op afstand reiki kunnen geven op toekomst, heden en verleden. Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur en de kosten zijn € 200.00 en dat is incl. een werkboek, certificaat, koffie, thee, (fruit) water, wat lekkers en verse soep in de pauze, brood neem je evt. mee.

Vrijdag 16 juni : Het gouden duo gaat behandelingen geven.. Carmen en ik, Pure ik en jij, Geloof in wonderen, samen zijn we puur in liefde verbonden en ook met het universum. Carmen Zimmerman en ik gaan nu eindelijk samen een behandel dag organiseren. We zijn zo samen 1, voelen samen veel en komen snel tot de kern, we zijn allebei verbonden met het universum en krijgen snel de blokkades te voelen, zien en gaan het gelijk opruimen.

Wat gaan we doen, inzichten geven, energetische banden opschonen bij mensen die niet meer bij je passen en/ of horen en soms heb je het niet eens door dat je nog verbonden bent maar blijft maar moe…

Carmen werkt als Sensi therapeut ( alle klachten zit een emotie achter en daarop behandelen), Reiki en Seichem master, numerologie, Sirius docent, helderhorend en heldervoelend.

Zelf werk als ik Sensi therapeut, Reiki en Seichem master, Sirius docent, Transhealing Therapeut, Hypnose, EFT, Acces BARS, Numerologie, helder voelend en werk met Doterra olien en inzichtkaarten. Nu dat ik genezen ben gebeuren er de mooiste dingen, komen de mooiste dingen op mijn pad en als ik nu behandel gebeuren er wonderen… Wil je dat gaan ervaren dan ben je welkom. € 100.00 voor 1 uur voor ons samen. Er zit ook een half uur voorwerk bij… nog 2 plekken te gaan..

Vrijdag 23 juni: komt Jolanda van Steenhoven van www.eenheid-verbindt.nl Ik werk al 8 jaar met haar samen en ze is net als ik een Sensitherapeut, Sirius docent, kinderlichtwerker, trance healing therapeut, BARS behandelaar en werken met Reiki(master) dan is ze nog medium, IET en energetische kindertherapeut, Trance healing en hypnose. We werken met Doterra Oliën en vele mooie bewustwording kaarten. Kosten zijn € 90.00 en het duurt 1 uur… (nog 1 plek te gaan)

Maandagavond 26 juni: Reiki oefenavond en tevens het leeg halen van mijn praktijk (cadeautjes uitdelen). Een grote groep mensen, samen in verbinding in liefde, afsluiting en tevens opnieuw verbinden met wat jou wens is. Deze avond is gratis en is van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Ik stop per 1 juli met mijn Praktijk aan de van Heemstraweg 35 te Beuningen. Mijn werk blijft gewoon doorgaan, thuis kan ik 1 op 1 werken en heb 2 locaties waar ik met groepen kan werken zowel in Beuningen als ik Bergharen. Hoor je na de zomer meer van. Ook ben ik veel in het Buitenland voor mijn retraites te geven, Frankrijk, Ibiza en Glastonbury en wat er nog meer gaat komen. De maanden juli en augustus staan als vrij…

Zondag 24 september tot en met zondag 1 oktober op Ibiza geef ik zelf een week een vakantie retraite bij Adri in de thuis kom herberg van Can Pura, de ochtend gaan we met een programma aan de slag en de middag gaan we samen met 2 auto’s Ibiza ontdekken, de mooiste plekken zien, heerlijke strandjes en natuurlijk de zonsondergang zien op de Es Verdra. Hippie markt op en shoppen, Tom en Petra de Ibiza Sjamanen komen een trommelsessie geven, Yoga, mediteren, ochtendzon zien opgaan, wandelen, Cacao en ecstatic dans, verbinden en transformeren. Adri is een healty kok daar gaan we 3 keer per dag van genieten wat hij gemaakt heeft. Bij interesse graag een berichtje. Voor 8 personen een plek, 4 slaapkamers (aparte bedden) dus je slaapt met iemand anders. Zit VOL, kosten All-inn € 1650.00 zonder vliegticket

Zaterdag 7 oktober 2023: Geef uitdrukking aan je godinnenseksualiteit

Een avondje uit voor alleen vrouwen

Om de liefde van je innerlijke Godin te ontmoeten

En neem terug wat van jou is

Omarm je Godin

Houd volledig van jezelf

Voel je kracht

Voel je sensualiteit

Voel je seksualiteit

Naar je hoogste goddelijkheid wat mogelijk is

Dit is magie

Dit is uniek

Dit is jouw vrijheid

Dit wordt nooit gezien

Dit is de poort naar je Godin

Kom gewoon spelen op deze speelplaats met je innerlijke godin

Er zullen optredens zijn

Er zal genezing zijn

Er zal kracht zijn

Er zal muziek zijn

Er zal wijn zijn

Jouw ervaring

Shibari

meduza

Burlesk

Extatische dans

De Heilige Graal

Opening Goddess Playground

Drankjes & Tapas

En veel magie

Het gaat om jou en alleen jij

18:00 – 02:00 uur

All-inclusive

Kasteel Woerden

€ 222

Georganiseerd door Celesta Habraken, Claudia Hermsen & Priscilla Bout

Dit is een ervaring, je kunt alleen voelen.

Wil je je innerlijke godin ontmoeten?

Voel je een ja?

8 Replies to “Agenda”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.