Wie ben ik?

Mijn naam is Claudia Hermsen Centen.
Ik heb zelf in het verleden regelmatig te kampen gehad met diverse klachten en voelde vaak onrust in mijn lichaam. Toen kwam ik in aanraking met Reiki. Mijn goede vriendin gaf me een aantal behandelingen en er gebeurde van alles met me. Mijn geest en lichaam reageerden heel goed en dat was het begin van toenemende positieve ontwikkelingen. Ben verschillende workshops en opleidingen gaan volgen waaronder intuïtieve ontwikkeling cursussen en kwam steeds meer achter mijn droom die steeds meer werkelijk werd. Ik ben mijn hart gaan volgen en ondanks de nodige woede, angst en verdriet vond ik uiteindelijk vooral vreugde en rust. Ik werk vanuit mijn innerlijk kracht, liefde en verbinding met het universum. Voor mij was het helder dat ik zelf mensen wilde helpen om hen ook op natuurlijke wijze hun eigen ontwikkelingsproces op gang te brengen. Als levens ervaringsdeskundige kan ik snel bij de kern komen, op zielsniveau. Thema als seksueel en geestelijk misbruik, zelfmoord, verslavingen, burn-out, psychische problemen waar de psycholoog niet bij kan zoals entiteiten die je bij je kan hebben, hoog gevoelig zijn en connectie met het universum maar niet weten hoe je daar mee om moet gaan. Ik werk het laatste jaar veel met jong volwassen die geen verbinding met zichzelf hebben en verslaafd zijn… Zelfliefde mijn grootste thema in mijn leven geweest en nu dat ik mezelf met alles heb aangepakt ben ik verbonden met liefde, zo verlicht, puur en zuiver. Alle maskers af en op naar vele mooie mensen hierin mogen helpen is mijn levensmotto.

Je doet het uiteindelijk zelf, maar ik kan je er wel bij helpen.

In 2012 was ik wegens een reorganisatie bij de Gelderlander overcompleet. Na 26 jaar met plezier gewerkt te hebben, ging nu een deur dicht en een andere deur ging open. Daar noemde ze me al de spirit van de afdeling en hielp ik vele collega’s van pijntjes af. Van het geld en de tijd die ik kreeg, ben ik de flink gaan studeren (Trancehealing therapeut, Kinderlichtwerker en Sensitherapeut) en meer dan 100 mensen gratis gaan behandelen met goed resultaat en daardoor ben ik per 27 september 2014 mijn eigen bedrijf opgestart IK.

Vanaf april 2015 ben ik nu ook Sensi plus Therapeut en reis ik nog steeds door Nederland om overal waar ik iets van kan leren en kan toevoegen een cursus volg. In 2019 heb ik alles gehaald (4 gedeeltes van de Sensi).

In januari 2018 heb ik de workshop Aquarius Angels Healing gevolgd en in 2017 ben ik Sirius Docent geworden! In 2018 heb ik de BARS opleiding gedaan en 2 retraites gevolgd waardoor ik nu ook jaarlijks een retraite geef in Ubbergen bij de Refter..

In 2019 ben ik begonnen met de jaaropleiding NLP ( Neuro Linguïstisch Programmeren) , van therapeut tot coach. Na 6 volle dagen en avonden heb ik besloten om met deze opleiding te stoppen en met de EFT opleiding te gaan beginnen ook bij Cella van de Staak in Elst. Voor mij teveel rationeel denken terwijl ik een persoon ben die werkt met intuïtie / gevoel. Ik ben dankbaar wat ik geleerd heb als NLP coaching maar ik werd er niet gelukkig van. De EFT (Emotional Freedom Techniques)  is in 3 gedeeltes en deel 1, 2 en 3 is af alleen ben ik niet toegekomen om het met alle huiswerk af te maken voor mijn diploma. Ik heb de technieken geleerd en misschien ga ik de hele opleiding nog een keer volgen!

EFT, is een methode om negatieve emoties, angsten en pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden los te laten. De techniek is gebaseerd op de theorie dat alle negatieve emoties door een soort kortsluiting, ergens in het lichaam, worden veroorzaakt.

In 2021 heb ik de opleiding familie tafelopstelling gevolg en ook de twee daagse oor acupunctuur gedaan. In 2022 heb ik de 3 daagse hypnose opleiding gevolgd puur ook omdat ik zo dieper in het onbewuste kan komen bij de mensen en diepere meditaties kan geven.

Ik ben ook Ambassadeur geworden van Meditation Moments premium app. super trots en blij dat ik ook andere mensen blij kan maken met 10 euro korting. Ik stuur je dan een link door waarvan je gelijk de korting krijgt toegepast. Ik ben al jaren fan van Michael Pilarczyk, hij leert je echt met deze app te mediteren ook al vind je het lastig. 5 minuten per dag kan je veel rust opleveren. Of muziek luisteren of 1 van zijn luisterboeken?

Sinds kort ben ik ook fan van de meditatieapp van Gilbert Themen www.gilbertthemen.com, genaamd Kajabi, voor 27 euro per jaar heb je mooie diepe meditaties, bewustwordingen, affirmaties, rituals trainingen, powersongs, meditations music en luisterboeken. Je kunt voor 7 dagen gratis uitproberen.

Op de site staan vele dingen en soms weet je ook niet wat je moet kiezen. Ik hoor dan, je moet je voor 1 ding specificeren maar ik doe de combi van alles wat op dat moment nodig is en nooit met het woordje moeten…. Er zijn en mag…

Ik geef sinds 2019 ook retraites in Binnen en Buitenland, meestal in Ubbergen bij de Refter in Nederland, in Cadzand maar ook in Engeland en in Ibiza. Bij een retraite heb ikzelf ervaren dat ik dan voorledig naar mijn eigen ik kan gaan, alle zorgen los, uit je hoofd in je hart en dan daar een mooie bewustzijn in. Vooral in verbinding in liefde voor jezelf en de groep… Elke keer met een nieuwe thema. Ik zelf verander hard dus ook mijn thema’s.

Ik werk 1 op 1 thuis op zolder zowel als masseur en als therapeut. Een energetische massage duurt 1.5 uur, beginnen met een kopje thee en je gaat in een heerlijke voetenbad. We bespreken alles en dan ga ik aan de slag. Alles wat nodig is word meegenomen, ik werk met warme stenen, warme oliën met doterra oliën. Dikke matras waar je op ligt en warme doeken, onderdompelt in een bad van een liefdevolle massage. Als het nodig is werk ik ook met cupping en triggerpoint.

Ik ben geen gewone masseur, sinds ik in totale verbinding ben werk ik ook met zoveel meer liefde en gevoel dat je weg gaat met zoveel liefdevolle verbinding. Een klant zei, lijkt wel een combi van massage en therapie ben zo geheeld..

 

Ik ben gediplomeerd Reikimaster, Sensitherapeut incl. Intence, TranceHealing Therapeut, Siriusdocent, BARS Practitioner, verschillende massage diploma’s, en Luisterkindwerker en ben aangesloten bij de beroepsvereniging SNU en de CAT..

Het belangrijkste want ik heb is dat ik nu alle diploma’s de deur uit gedaan heb en werk op mijn levenservaring en wie ik ben. Daar heb je geen diploma’s voor nodig.

imagesCACEHB91                            logo Sensi               SNU