Wie ben ik?

Mijn naam is Claudia Hermsen.
Ik heb zelf in het verleden regelmatig te kampen gehad met diverse klachten en voelde vaak onrust in mijn lichaam. Toen kwam ik in aanraking met Reiki. Mijn goede vriendin gaf me een aantal behandelingen en er gebeurde van alles met me. Mijn geest en lichaam reageerden heel goed en dat was het begin van toenemende positieve ontwikkelingen. Ben intuïtieve ontwikkeling cursussen gaan volgen bij medium Jo Suijkbuijk en kwam steeds meer achter mijn droom die steeds meer werkelijk werd. Ik ben mijn hart gaan volgen en ondanks de nodige woede, angst en verdriet vond ik uiteindelijk vooral vreugde en rust. Ik werk vanuit mijn innerlijk kracht. Voor mij was het helder dat ik zelf mensen wilde helpen om hen ook op natuurlijke wijze hun eigen ontwikkelingsproces op gang te brengen.

Je doet het uiteindelijk zelf, maar ik kan je er wel bij helpen.

In 2012 was ik wegens een reorganisatie bij de Gelderlander overcompleet. Na 26 jaar met plezier gewerkt te hebben, ging nu een deur dicht en een andere deur ging open. Daar noemde ze me al de spirit van de afdeling en hielp ik vele collega’s van pijntjes af. Van het geld en de tijd die ik had, ben ik de afgelopen jaren flink gaan studeren (Trancehealing therapeut, Kinderlichtwerker en Sensitherapeut) en meer dan 100 mensen gratis gaan behandelen met goed resultaat en daardoor ben ik per 27 september 2014 mijn eigen bedrijf opgestart IK.

Vanaf april 2015 ben ik nu ook Sensi plus Therapeut en reis ik nog steeds door Nederland om overal waar ik iets van kan leren en kan toevoegen een cursus volg. In 2019 heb ik alles gehaald (4 gedeeltes van de Sensi).

In januari 2018 heb ik de workshop Aquarius Angels Healing gevolgd en in 2017 ben ik Sirius Docent geworden! In 2018 heb ik de BARS opleiding gedaan en 2 retraites gevolgd waardoor ik nu ook jaarlijks een retraite geef in Ubbergen bij de Refter..

In 2019 ben ik begonnen met de jaaropleiding NLP ( Neuro Linguïstisch Programmeren) , van therapeut tot coach. Na 6 volle dagen en avonden heb ik besloten om met deze opleiding te stoppen en met de EFT opleiding te gaan beginnen ook bij Cella van de Staak in Elst. Voor mij teveel rationeel denken terwijl ik een persoon ben die werkt met intuïtie / gevoel. Ik ben dankbaar wat ik geleerd heb als NLP coaching maar ik werd er niet gelukkig van. De EFT (Emotional Freedom Techniques)  is in 3 gedeeltes en deel 1, 2 en 3 is af alleen ben ik niet toegekomen om het met alle huiswerk af te maken voor mijn diploma. Ik heb de technieken geleerd en misschien ga ik de hele opleiding nog een keer volgen!

EFT, is een methode om negatieve emoties, angsten en pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden los te laten. De techniek is gebaseerd op de theorie dat alle negatieve emoties door een soort kortsluiting, ergens in het lichaam, worden veroorzaakt.

Ik ben ook Ambassadeur geworden van Meditation Moments premium app. super trots en blij dat ik ook andere mensen blij kan maken met 10 euro korting. Ik stuur je dan een link door waarvan je gelijk de korting krijgt toegepast. Ik ben al jaren fan van Michael Pilarczyk, hij leert je echt met deze app te mediteren ook al vind je het lastig. 5 minuten per dag kan je veel rust opleveren. Of muziek luisteren of 1 van zijn luisterboeken?

Op de site staan vele dingen en soms weet je ook niet wat je moet kiezen. Ik hoor dan, je moet je voor 1 ding specificeren maar ik doe de combi van alles wat op dat moment nodig is en nooit met het woordje moeten…. Er zijn en mag…

Ik geef sinds 2019 ook retraites, meestal in Ubbergen bij de Refter maar ook in Engeland en later ook in Ibiza. Bij een retraite heb ikzelf ervaren dat ik dan voorledig naar mijn eigen ik kan gaan, alle zorgen los, uit je hoofd in je hart en dan daar een mooie bewustzijn in. Vooral in verbinding in liefde voor jezelf en de groep…

Thuis heb ik op de andere dagen dat ik niet in mijn praktijk ben een massagepraktijk sinds 2007 zie: www.sawaaydi.nl

 

Ik ben gediplomeerd Reikimaster, Sensitherapeut incl. Intence, TranceHealing Therapeut, Siriusdocent, BARS Practitioner, en Luisterkindwerker en ben aangesloten bij de beroepsvereniging SNU en de CAT..

imagesCACEHB91                            logo Sensi               SNU