Trancehealing

Healing betekent in het Nederlands ‘genezing’ of ‘heel worden’. Letterlijk genomen is iedere vorm van geneeskunst en zorg die door de ene aan de andere mens wordt verleend, een vorm van healing.
Een klacht komt vaak voort uit o.a. een emotionele blokkade, onverwerkte gevoelens en traumatische ervaringen. Healing zorgt ervoor, dat lichaam en geest weer in balans komen en dat je bewuster naar jezelf gaat kijken en bewuster gaat leven. Je krijgt meer zelfvertrouwen, meer energie en voelt je lekkerder in je vel. Tevens kan het een aanvulling zijn op, of een ondersteuning zijn bij een medische behandeling.

Tijdens de trancehealing zorg ik via aanraking dat de energie van de spirituele wereld kan stromen naar elke plek in je lichaam die dit nodig heeft. Ik ben dan een zogenaamd kanaal om energie door te geven.

Voor een consult is het niet nodig om spiritueel te zijn, het enige belangrijke is: je hart open te stellen voor de informatie die je mag ontvangen. Je krijgt aangeboden wat je op dat moment nodig hebt en aankan.

Een consult kost € 70.00 en duurt een uur. Dit is tevens inclusief een inzichtkaart trekken.

Geloof niets, alleen maar omdat men het je verteld. Aanvaard slechts datgene wat je na onderzoek voor jezelf als ‘waar’ hebt ervaren en laat dat je eigen maatstaf zijn.

Boeddha

IMG_2682   SNU