Reikicursus

Mediamiek Reikimaster
Het invoelend vermogen is maar een van de zintuigen die we paraat hebben om informatie te vertalen, op het moment dat we andere zintuigen gaan ontwikkelen, worden de mogelijkheden die we voorhanden krijgen veel groter.

Een van de belangrijkste stappen daarin is, naast de verbinding met de bron, het verbinden met je persoonlijke Gids op healing gebied (Healing Spirit). Door deze verbinding krijgt men toegang tot een versterkende, meer specifieke vorm van healing en een onvoorwaardelijk informatiebron.

Eerste graad cursus Reiki:
De eerste graad Reikicursus is voor iedereen die interesse heeft om via handoplegging zichzelf en anderen te laten genieten van hetgeen Reiki te bieden heeft. Een vooropleiding is niet nodig. De cursus bestaat uit twee dagdelen van ongeveer drie uur.

Bij de eerste graad cursus ligt de nadruk op het behandelen van het lichaam. Het geven van energie, oftewel Reiki, door middel van aanraking. De handposities worden voorgedaan en worden uiteraard bij elkaar geoefend. Verder delen we onze ervaringen. Tevens wordt de geschiedenis van Reiki verteld. Hierbij horen ook de vijf beginselen van Reiki zoals die destijds door Mikao Usui zijn opgesteld. Tijdens het eerste dagdeel krijg je de inwijdingen. Dit is een symbolisch ritueel dat het vrijmaken van de blokkades bewerkstelligt. Het zorgt ervoor dat de energie vrijuit door je lichaam kan stromen.

Aan het einde van de cursus krijg je een certificaat en een informatieboek mee. Dit is een herinnering aan jouw deelname aan de Eerste graad cursus van Reiki. Het geeft aan dat je alle informatie en inwijdingen van Tera Mai of Reiki Healing hebt gehad. Door jezelf en anderen te behandelen, maar ook door je te laten behandelen, krijg je uiteindelijk steeds meer ervaring.

De kosten van een Eerste graad cursus zijn € 125,- incl. lunch, koffie/thee/water, wat lekkers, een cursusboek en een certificaat, excl. 21 % BTW. Voor aanmelding en data graag bellen of mailen.

Tweede graad cursus Reiki
Een tweede graad cursus bestaat uit twee dagdelen van ongeveer 3 uur. Het eerste dagdeel is voor het aanleren en inoefenen van symbolen en de inwijding, het tweede dagdeel voor het herhalen en uitwisselen van ervaringen.

Deze cursus is voor hen die verder willen na de Eerste graad (die ze minimaal 3 maanden hebben).

Het is mijn ervaring dat vooral de persoonlijke en spirituele ontwikkeling nog meer gestimuleerd worden. Je maakt een dieper contact met je onderbewustzijn doordat je meer gefocust bent. Je inzichten worden helderder en je keuzes daardoor eenvoudiger. Het doen van de Tweede graad is geen “must”. Voordat je aan deze cursus begint, overweeg dan of je deze stap, die meer verantwoording en toewijding aan jezelf en Reiki inhoudt, wel wilt doen.

Tijdens een Tweede graad cursus leer je met symbolen op afstand te behandelen. De vormen waarin en hoe je de symbolen gebruikt, worden uitvoerig behandeld en geoefend. Je leert hoe je iemand, een situatie, of jezelf Reiki kunt sturen. Tijdens de tweede graad is er één inwijding. Ook aan het einde van deze cursus krijg je een certificaat. De kosten van een Tweede graad cursus zijn € 245,- incl. Lunch, koffie/thee/water, wat lekkers en een werkboek zodat je gelijk aan de slag kunt en excl. 21 % BTW.

Elke maand houd ik een oefenavond. Iedereen die een cursus volgt bij mij krijgt een mailtje en kan zichzelf aanmelden. Zo kun je de ervaringen delen en oefenen. Er word altijd een meditatie gegeven die avond. Kosten bedragen € 15,- incl. koffie/thee/water en wat lekkers.

IMG-20140903-WA0004