Massagepraktijk Sawaaydi

De website van Sawaaydi is uit de lucht en op deze pagina kun je lezen welke soorten massages ik geef.

Al 14 jaar geef ik massages op het thuis adres: Roskam 24 te Beuningen op zolder. In al die jaren heb ik zoveel cursussen en opleidingen gevolgd en uiteindelijk vond ik mijn manier hoe ik ging masseren. Een combi van Energetisch, aroma therapie met etherische oliën van Doterra, warme Hotstone of schelpen, warme kruidenstempels, Thaise grepen, Triggerpoint, Cupping, Welness en heling/ reiki.

Nu dat ik met alles opnieuw ben begonnen (1-10-2022) heb ik besloten om alleen nog maar 1.5 uur massages te geven op energetisch / holistisch vlak. Klachten van te voren bespreken met een kopje thee en je voetjes in een voetenbad. Daarna aan de slag met olie van Doterra, warme massage olie en evt. cupping erbij bij ernstige klachten. Ik dompel je onder warme dekens en warme compressen met veel liefde en rust. Ik voel heel goed aan waar mijn handen mogen zijn en daar met mijn helende hand de diepte in gaan. Er mag niet gepraat worden tijdens de massage en daarna vertel ik wat ik doorkreeg en voelde zodat je helemaal bij je kern komt van ontspanning en zijn… Ik ga wel bij blokkades hoesten, gapen en soms boeren…

1.5 uur massage, verschillende en afgestemde oliën van Doterra € 99.00

1.5 uur massage met numerologie, voetenbad, uitmeting en daarop afstemmen € 125.00

Nieuw Duo massage aan huis:

Wil je samen met je partner, familielid, vriend of vriendin heerlijk genieten van een massage aan huis, dat kan nu geboekt worden.

Ik kom dan samen met mijn collega aan huis en neem alles mee.

Van te voren worden alle wensen besproken zodat ik ook weet welke masseur ik ga mee vragen en welke tijd heeft.

We kijken of er klachten zijn zodat ik ook de essentiële olie van Doterra meeneem gebaseerd op je wensen.

Samen heerlijk tot rust komen, een uniek verwenmoment met elkaar. Je kunt kiezen uit ontspanningsmassage of een energetisch massage.

Met ontspanningsmassage gaan we met langzame bewegingen, strijkingen en knedingen aan de slag. Deze massage is heerlijk om volledig tot ontspanning te komen en je over te geven. Deze diepgaande massage laat je ervaren dat niet alleen je huid en spieren worden gemasseerd, maar dat je in zijn geheel wordt aangeraakt. We stemmen van te voren af met welke Etherische oliën van Doterra we erbij nemen.

Ontspanningsmassage is een therapeutische massage om spieren en spiergroepen te stimuleren, te activeren, te doorbloeden en te ontspannen. Het ondersteunt je lichaam bij vermoeidheid. Het werkt ontgiftend doordat afvalstoffen door massage worden losgemaakt en stress vloeit weg. Na een massage voel je je weer helemaal opgeladen.

Het resultaat is dat je spieren zich ontspannen, de doorbloeding verbetert en de stofwisseling wordt gestimuleerd. Je voert daardoor afvalstoffen af en je zult je vitaler voelen. Ook zul je ervaren dat je mentaal bent aangeraakt.

Met een energetische massage gaan we blokkades los maken in de pezen, spieren en stromingen als de lymfestroom, de bloedsomloop, de meridianen en de ademhaling. Een moment van balans en energie.

Veelvoorkomende klachten zoals stress en spanningen die blokkades in ons lichaam veroorzaken. In balans blijven is erg lastig in deze maatschappij. Vooral als je hoog gevoelig bent. De energetische massage is vooral bedoelt om je energie weer te voelen en deze te laten stromen. Je wordt onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken zodat de blokkerende energie af gevoerd kan worden. Als je last hebt van klachten zoals vermoeidheid, spanningen, stress, rugpijn en hoofdpijn is deze een aanrader. Je zenuwstelsel wordt gekalmeerd waardoor je gevoel van stress zal afnemen.

Tarief voor 60 minuten € 170.00 voor beiden.

Tarief voor 90 minuten € 230.00 voor beiden.

Als extra kun je nog bijboeken een fles bubbles met 2 champagne glazen, chocolade hartjes en een flesje love & passion olie zodat je die nog altijd erna kunt gebruiken voor € 25.00.

Buiten Beuningen om komt er € 0.19 per km reiskosten bij.

We zorgen voor een warm opklapbed, muziek, kaarsjes, handdoeken en warme oliën.

Bel voor meer info of een afspraak te maken: 0636173227