Luisterkind

Luisterkind is een prachtige methode, waarbij ik op een diepere laag inlog bij je kind (afstemmen op telepathische wijze), zonder dat we samen in één ruimte zijn. Tijdens deze afstemming praat ik met je zoon of dochter en gaan we kijken waar de knelpunten zitten.

Zo kunnen we proberen te begrijpen wat ten grondslag ligt aan allerhande hindernissen in je leven zoals onrust, slaapproblemen, gedragsproblemen, angsten, communicatieproblemen, verstoorde relaties, gezondheidsklachten enz. en kunnen mogelijke oplossingen worden gevonden. Een andere keer vraagt het inspanning van jullie als ouders om aansluitend zaken te veranderen of aan te passen. Voor het kind is het prettig dat hij of zij niet naar mijn praktijk hoeft te komen en gewoon bezig is met het dagelijkse leven als ik de afstemming doe.

Soms ontstaat een terugblik in een vorig leven, wat kan tonen dat jouw probleem zijn oorsprong vindt in ervaringen van vóór jouw leven van nu. Daarin mogen we dan werken aan heling en transformatie (vgl. reïncarnatietherapie) om ruimte te maken voor nieuwe ontwikkelingen en doorbraken in het nu.
Soms treffen we energieën van reeds overleden personen aan, die jou in het hier en nu, verstrikt in hun eigen verhaal, hinderen om je leven vrijuit te leven en je eigen weg te gaan. We zullen deze energiewezens helpen door ze vrij te maken uit hun verbinding met jou en hun eigen weg naar de lichtwereld te vinden.
Deze methode is niet alleen voor kinderen, maar kan voor iedereen ingezet worden.

Voor wie:
Voor iedereen die gehoord wil worden: kinderen, volwassenen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die zich niet verbaal kunnen uiten en overleden mensen.

Waarom een afstemming:
– bij probleemgedrag van je kind
– zorgen over je kind
– als je wilt weten hoe het met je kind gaat op een diepere laag
– steeds weer dezelfde valkuilen tegenkomen
– groeien in bewustzijn
– of gewoon nieuwsgierig naar wat jouw ziel jou te vertellen heeft

Een luisterkind afstemming kost € 70.00

Logo-Luisterkind-werkers