Agenda

Donderdagavond 13 juni weer een interessante HSP tiener avond, leeftijd van 15 t/m 18 jaar. Ik ga die avond een meditatie doen, bewustwording oefening, leren dat je bijzonder bent en leren ermee om te gaan, ook kan je alle vragen stellen waar jij mee zit zodat ik jou help in jou gevoeligheid. Het is van 19.00 uur tot 21.00 uur. Kosten zijn € 10.00 Ook voor jongens. ( nu 4 meisjes en 1 jongen).

Dinsdagavond 17 juni Reiki oefenavond: Deze avond gaan we mediteren, heerlijke muziek luisteren en natuurlijk oefenen op elkaar, thema is jezelf manifesteren. Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur, kosten zijn € 10.00

Woensdag 19 juni komt Jansje Olivier (uit Rotterdam) naar mijn praktijk, ik heb met haar de studie kinderlichtwerker gedaan en ze heeft ook de BARS opleiding gedaan. Ze is heel spiritueel en voelt alles heel fijn aan, ze helpt mensen echt op een diepe laag. 3 Keer per jaar komt ze naar mij toe en gaan we samen werken, dat willen we nu ook gaan neer zetten. Ze haalt veel uit jou onbewuste en ook vorige levens. Voorstellen: Hallo lieve allemaal, via deze weg zou ik me graag voor willen stellen. Ik ben Jansje Olivier en ben al een tijdje bezig in de wereld van verlichting. Als kind voelde ik ieders emotie en zag de patronen tussen mensen. Ook praatte ik toen al graag met dieren, de natuur en de kosmos. Maar ja, het werd wat vreemd gevonden en uiteindelijk heb ik het lange tijd los gelaten. Op wat latere leeftijd mocht ik iets wonderlijks meemaken waardoor alles weer mooi open ging. Ik moest wat wennen, maar groeide steeds sneller hierin. Het echte werk begon met diercommunicatie en van daaruit ontstond ook afstemming op mensen, reinigen van huizen, werken met energieën, tenen lezen, Fluisterkind, healing en Acces Bars geven. Ook heeft bv quantumfysica mijn interesse. Veel van mijn kennis en kundigheid in het paranormale heb ik en krijg ik simpelweg door van de andere kant. Ik vind het zo heerlijk werken met lichtmeesters, engelen en andere liefdevolle wezens. Elke dag maken zij mijn leven en het leven van anderen zoveel mooier. Waar ik hen heel dankbaar voor ben. Door toch cursussen en workshops te gaan doen heb ik zulke geweldig lieve en leuke mensen leren kennen en natuurlijk ook weer meer kennis en ervaring hierin opgedaan. Het blijft een prachtige weg met nog zoveel moois om te ontdekken en te ervaren en ik ben zo nieuwsgierig wat voor moois er allemaal nog mag komen. Laten we samen verder ontdekken. Liefs Jansje… Je kunt een behandeling boeken voor 1 uur en dat doe ik samen met Jansje voor € 70.00, ik heb alleen nog om 11.00 uur. Aanrader….

Donderdag 11 juli is er weer een Reiki 1 Cursus. Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur, voor verdere info zie kopje Reiki

Dinsdagavond 2 juli : Sirius energie( SEM) workshop / energieoverdracht en uitleg. Het is van 19.30 uur tot 21.00 uur. De Sirius Energie Methode SEM bestaat sinds 2012. De methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, van een zeer hoge trilling en kent toepassing zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand. Als je meer wilt weten mail me maar of kijk op de site bij Sirius. Een aanrader als je snel iets wilt inzetten bv zenuwen voor sollicitatie, parkeerplaats creëren, buikpijn, blauwdruk opschonen etc. Kosten zijn € 50.00. Deze nieuwetijd energie is snel inzetbaar en werkt direct…

Dinsdag 3 september: Reiki 2 cursus, deze gaat door! Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur, voor verder info zie kopje Reiki.

Dinsdagavond 3 september: Chakra Dance:
Dit is een bewegingsles waarin je chakra’s worden geactiveerd. We beginnen de lessen met het kloppen en strekken van de meridianen. Daarna wat chakra oefeningen waarna we overgaan in combinatie met dans en/of bewegingen die de betreffende chakra nog verder activeert en jou vrije dans expressie stimuleert. Op heerlijke chakra muziek natuurlijk.
Aansluitend intensiverings bewegingen die goed zijn voor je spieren (bil, been en buik), met als afsluiting een meditatie. Deze les is voor iedereen toegankelijk en elke keer weer anders. Je krijgt veel energie van de les en het is goed voor je spieren en conditie! Marloesjka uit Wijchen komt deze les geven. Daarna gaan we nog een inzichtkaartje trekken en wat drinken. Kosten zijn € 10.00, het is van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Op Dinsdagavond 24 september komt Medium Margot Strik naar mijn praktijk voor een Mediamieke avond.  De opzet van deze avond is vernieuwd. Waar we eerder met korte consulten gewerkt hebben zal er nu meer verdieping zijn. En in groepsverband gewerkt worden. Margot zal o.a. spreken over hoe je de spirituele wereld kan uitnodigen. En al jullie vragen beantwoorden.  Samen begeleiden we jullie door de avond.   Margot heeft een meditatie ontwikkeld die je leert je innerlijke zintuigen te trainen.  Het is een mini workshop waar mee je zelf aan de slag kan om zelf dichter bij de spirituele wereld te komen.  Het helpt je je intuïtie te ontwikkelen. En je bewust te maken hoe je gedachten invloed hebben op het dagelijks leven. Ik zal de avond met een meditatie afsluiten die je rust zal geven.  Het beloofd weer een bijzondere avond te worden. Kom je ook? Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in.   Opgeven kan via mij info@ikinnerlijkekracht.nl 19:30 tot 22:30u Kosten €40 inclusief btw. koffie thee en lekkers. 

22, 23 en 24 november 2019 organiseer ik voor de tweede keer een Retraite (3 dagen afzonderen van de buitenwereld)  in de Elegast in de Refter in Ubbergen. Thema nieuwe balans. Me time, Mindfulness, Jezelf resetten, nieuwe balans opmaken en oude gewoontes loslaten, opnieuw verbinding maken met jezelf, kun jij jou batterij niet meer opladen? Zit je tegen een burn-out aan, innerlijke rust, onthaasten!W

Wat gaan we doen: Rondleiding door het gebouw en het bronnenbos, , dreamtime concert gegeven door Paul Mollen en Huib Beerds, 2 keer per dag mediteren, kampvuur, avondje mediums en handlezeressen, bewustwording oefeningen en creatief zijn, lekker gezond biologisch en vegetarisch eten en drinken, wandelen en nog veel meer…Voor meer informatie graag een mailtje naar info@ikinnerlijkekracht.nl Nog een paar plekjes te gaan!! Kosten zijn € 425.00 incl. 21 % BTW, eten, slapen, drinken, workshops, mediums etc.


8 gedachten over “Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.