Agenda

Lieve mensen, dank je wel dat je hier bent op de agenda van alle moois wat er nog mag komen.

Sinds 1 oktober 2022 ben ik weer vol aan het werk. 3 maanden geleden had ik dit nog niet kunnen bedenken. Door veel pijn en verdriet en vele klachten in mijn lichaam kon ik niet veel. Ik heb alles aangepakt, mezelf aangekeken en vol in de heling gegaan. Pittig maar zo dankbaar dat het me gelukt is. Toen ik in september een paar weken in Ibiza met Jo Suijkerbuik mee hielp in de retraites ging ik zelf door alle molens heen, wat is de energie op Ibiza fijn, de liefde van de 2 groepen, en de inzichten die ik heb mogen ontvangen diep. Ik ben genezen van de pijn die is omgezet in liefde nu. Zo groots dankbaar, zelfliefde, weten, geloven, vertrouwen en overgave. Zo mag ik nu alles ook weer doorgeven aan de mensen die nu bij mij op mijn pad kruisen. Groots dankbaar met het leven en mezelf mogen zijn…..

Kijk op de agenda wat ik allemaal voor mooie dingen heb neergezet. Kijk en voel wat jou raakt. Heb je vragen dan kun je me mailen of appen. Dan bel ik je als het nodig is.

Ook werk ik als combi wat ik allemaal heb geleerd wat op de site staat. De basis Sensi therapeut, reiki en hef gelijk je blokkades op, hoest, boer, nies en gaap je energie en alles wat je niet meer nodig hebt weg. Ik ben helder voelend en benoem wat ik voel, ook via Hypnose en of transheling ga ik met je onbewust aan de slag. Werk op dit moment veel met jong volwassen en ga ik ook groots neerzetten..

Ik ben sinds 2 jaar Ambassadeur geworden van de Meditation Moments premium app van Michael Pilarczyk en daar ben ik heel trots op. Ben al jaren fan en gebruik veel zijn app om tot rust te komen, bewust te worden of even muziek te luisteren.. Je kunt bij mij via deze link 10 euro korting krijgen: https:/meditationmoments.nl

Dinsdag 6 december: Het gouden duo gaat behandelingen geven.. Carmen en ik, Pure ik en jij, samen zijn we puur in liefde verbonden en ook met het universum. Carmen Zimmerman en ik gaan nu eindelijk samen een behandel dag organiseren. We zijn zo samen 1, voelen samen veel en komen snel tot de kern, we zijn allebei verbonden met het universum en krijgen snel de blokkades te voelen, zien en gaan het gelijk opruimen.

Wat gaan we doen, inzichten geven, energetische banden opschonen bij mensen die niet meer bij je passen en/ of horen en soms heb je het niet eens door dat je nog verbonden bent maar blijft maar moe…

Carmen werkt als Sensi therapeut ( alle klachten zit een emotie achter en daarop behandelen), Reiki en Seichem master, numerologie, Sirius docent, helderhorend en heldervoelend.

Zelf werk als ik Sensi therapeut, Reiki en Seichem master, Sirius docent, Transhealing Therapeut, Hypnose, EFT, Acces BARS, Numerologie, helder voelend en werk met Doterra olien en inzichtkaarten. Nu dat ik genezen ben gebeuren er de mooiste dingen, komen de mooiste dingen op mijn pad en als ik nu behandel gebeuren er wonderen… Wil je dat gaan ervaren dan ben je welkom. Voor deze dag zitten we vol maar vrijdag 23 december hebben we nog 2 plekken over… en op 17 januari hebben we de volgende dag gepland staan. Als je voor 1 januari boekt krijg je deze consult nog voor € 80.00

Voor dit jaar kost het nog € 80.00 vanaf 1 januari gaan we naar € 100.00 voor 1 uur voor ons samen.

Donderdag 8 december : Reiki 1 opleiding in de blokhut van Jo Suijkerbuijk in Rupchen. Het zijn 2 dagdelen en het is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kosten zijn € 100.00 en dat is incl. certificaat, werkmap, koffie, thee, wat lekkers. Lunch zelf meenemen.

Maandagavond 12 december: REiki oefenavond met als thema de gouden sleutel, een diepe meditatie van 19.30 uur tot 22.00 uur, zit vol!

Donderdag 15 december: Kerstborrel in de Zaak in Beuningen. Iedereen die maar met mij in de praktijk in aanraking is gekomen, of je nu als client, reiki opleiding, cursus, workshop, vriendin of er gewoon bij wilt zijn, je bent welkom vanaf 19.00 uur, hapjes doe ik drankjes doe je zelf betalen. gewoon gezelligheid , bijkletsen en gek doen…

Zaterdag 31 december: Op het strand bij de Uiterwaarde met een kampvuur een transformatie in. Loslaten wat je van het afgelopen jaar niet meer wilt hebben en klaar stomen voor het nieuwe jaar. nieuw begin. Voor iedereen die eraan mee wilt doen. We gaan om 14.00 uur beginnen, kosten zijn 5 euro voor het hout en thee. Met elkaar in verbinding zijn, meditatie in en alles waar jij vanaf wilt heb je opgeschreven en mag je verbranden. Daarna in verbinding en dankbaar zijn.

Vrijdag 6 januari (Koningsdag): Retraite dag die ik samen geef met Raoul Maat, thema Hatsaflats in speelse lief. Deze dag is extra bijzonder omdat het ook Koningdag is, de betekenis is dat wijzen het pad op gingen, omdat ze een wonderlijke ster aan de hemel zagen staan die hen uiteindelijk de weg naa hem wees. Wil jij ook weten wat jou pad is, wij Maria en Jezus gaan met jullie in Hatseflats (lekker geaards aan de slag) We gaan een cacao ceremonie doen met Estatic Dance, mediteren, en nog veel meer, lees onder de kop retraite dagen.

Donderdag 12 januari: Reiki 2 in het spiritueel centrum in Rupchen bij Jo Suijkerbuijk. Voor meer de verdieping in te gaan, het is van 10.00 uur tot 16.00 uur en de kosten zijn € 200.00, incl. werkboek, certificaat, koffie en thee wat lekkers en soep, excl. lunch.

Dinsdag 17 januari, dagje samenwerken met Carmen, zie 6 december.

Vrijdag 20 januari 2023 een retraite dag: Thema ademhaling en rust. Sanne van Yoga Shala Mayura komt ons heerlijk ruim een uur Yogales geven op het thema. In rust in verbinding met jezelf. Ik ga een verbonden ademhaling sessie geven waardoor er ook emoties los kunnen komen. Ook werken aan uit het hoofd en in de gevoel komen.. Een mooie dag die je veel rust en inzichten gaat opleveren. Het is van 10.00 uur tot 16.30 uur, incl thee, koffie, (fruit) water, heerlijke vega lunch en wat lekkers.. Kosten zijn € 99.00 euro.

Dinsdag 24 januari: Cursus Reiki 1 in de praktijk Ik Innerlijke Kracht. Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur en de kosten zijn € 100.00 en dat is incl. Koffie, thee, wat lekkers, soep, werkboek en certificaat. Excl. lunch.

Vrijdag 27 januari: Retraite dag die ik samen met Carmen Zimmerman geef van de nieuwe Jij met als thema, de pijn in, energetische opschoning, verlichting, liefde erin zetten, inzichten krijgen waar de pijn vandaan komt. Ook voor mensen die spijt hebben van de inenting ben je welkom, we gaan je uitmeten en advies geven wat goed voor je is. We gaan mediteren, verbinden, diepe ademhaling sessies doen en ook lachen en plezier maken hoort bij de helling. Numerologie en afstemmen per persoon krijg je ook. Minimaal 4 personen, maximaal 6. Het is van 10.00 uur tot 16.30 uur en de kosten zijn € 99.00 en dat is incl. lunch, koffie, thee en wat lekkers.

Maandagavond 30 januari 2023 komt Gerrit Jansen de Numeroloog uit Dçhem. Een avond met Numeroloog Gerrit Jansen betekent een avond plezier en vooral genieten. Gerrit is iemand die met een enorme dosis humor zijn woordspelingen en wijsheden op het publiek los laat. Buiten de glimlach op je gezicht ga je deze avond naar huis met inzichten over je levensmissie en de daarbij behorende kansen en of valkuilen wat berekend wordt aan de hand van je geboortedatum. Daarnaast gaat Gerrit je ook nog wat vertellen over jouw jaartrilling. Ben je al eens eerder geweest dan is het ook mogelijk om i.p.v. je geboortedatum je naam te laten berekenen. Je naam geeft inzicht over je ware zelf. Iedere deelnemer ontvangt deze avond een persoonlijk consult. Kosten zijn voor deze avond € 30.00. Het is van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Donderdag 2 februari: komt Jolanda van Steenhoven van www.eenheid-verbindt.nl Ik werk al 8 jaar met haar samen en ze is net als ik een Sensitherapeut, Sirius docent, kinderlichtwerker, trance healing therapeut, BARS behandelaar en werken met Reiki(master) dan is ze nog medium, IET en energetische kindertherapeut, Trance healing en hypnose. We werken met Doterra Oliën en vele mooie bewustwording kaarten. Kosten zijn € 80.00 en het duurt 1 uur… (vol)

Vrijdag 3 februari komt Robby Busscher helemaal uit Rotterdam naar mijn praktijk toe. Een erg mooie en bijzonder man met een zachte stem. Wat kun je verwachten:

In dit 3 uur durende programma neem ik je graag mee op een innerlijke reis. In een liefdevolle, saamhorige setting zal je door een combinatie van ademwerk, meditatie, woordkunst en een bijzondere sound journey in een warm bad van goed gevoel terecht komen. Vanuit een diepe ontspanning word je begeleid naar de ervaring die op dit moment voor jou nodig is. Deze journey zorgt voor een verhoging van jouw energiefrequentie en helpt je om energie die je niet meer dient los te laten. Daarnaast is het de intentie om te genieten van de warme klanken, het rustgevende gevoel en de hoge dosis aan positieve energie die deze sessie zal brengen. Het zal er vast één zijn met een lach en een traan maar het is er volledig op gericht om heel veel liefde, fijne vibes, innerlijke rust en verbinding te ervaren. Je bent van harte welkom.

Investering: 90 euro Het is van 13.30 uur tot en met 16.15 uur.

Zaterdagmiddag 4 februari 2023 komen Petra en Tom uit Ibiza maar mijn praktijk toe voor de Shaman Energy Breathwork… Tijdens het Shaman Energy Breathwork-proces kun je naar een gelukzalige staat worden gebracht of inzicht krijgen in je eigen blokkades en zo evenzeer in staat zijn om jaren van opgekropte woede, verdriet en frustratie los te laten. Anderen hebben misschien een zeer extatische ervaring; en anderen ervaren een diep gevoel van weten. Het is mogelijk om het volledige scala van menselijkheid tijdens een reis te ervaren. Geen twee Sjamanistische Ademwerkreizen zijn hetzelfde. Deze krachtige ademwerkmethode inspireert individuen om opnieuw contact te maken met hun eigen innerlijke genezer, en leidt je langs het pad naar het terugwinnen van je authentieke zelf.

Contra-indicaties: Hart en vaatziekten, epilepsie, recente operatie, bloedproppen, ernstige fysieke of psychische gezondheidsproblemen, hyperventilatie of longproblemen.

Het is van 14.00 uur tot 17.00 uur en gaat tot maximaal 8 personen. Kosten zijn 55 euro, is ook voor mannen…

Vrijdag 10 februari 2023 komt Gemma een kruidenworkshop geven in mijn praktijk. Is van 12.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens deze workshop gaan we verbinding maken met de roos.
De roos staat symbool voor de liefde. Liefde voor jezelf en voor de ander. Rozen ruiken niet alleen lekker maar hebben ook een geneeskrachtige werking. Net zoals heel veel andere kruiden, planten en bomen. In neem je graag mee in deze magische wereld en laat je verwonderen over de kracht van de natuur. Tijdens deze workshop werken we met de kruiden die op dat moment beschikbaar zijn (vers of gedroogd).

We starten de workshop met een heerlijk zelfgemaakte soep van Claudia.

Samen maken we een lippenbalsem en een bodybar op basis van rozen.
Drinken samen rozenthee en stel je zelf jouw favoriete thee samen.
Een bijzondere thee, een thee met een boodschap. Ik ontmoet je graag! Wil je meer over Gemma weten? Neem dan een kijkje op mijn website: www.duizendkruid.nl

Tijd: 12:00 – 15:00 uur en de kosten zijn € 44.00

Vrijdag 23, 24 en 25 maart geef ik samen met Bregje een retraite, 3 dagen onder een bed van liefde en verbinding. Als je niet bij je hart kan komen, je zelfliefde, weer eindelijk heel blij wilt zijn maar er niet bij kan, voelen wat echte liefde is dan zou ik deze retraite zeker aanraden. Wat gaan we allemaal doen: Verbinden, lachen, cacao ceremonie, dansen met Silent disco koptelefoon, ontspanning, mediatie, stilte, creatief zijn, wandelen in een prachtige natuur, zintuigen prikkelen, dreamtime concert en heerlijk vega eten en drinken. Kosten zijn € 499.00 all inn voor 3 dagen en 2 nachten. ( Ook kom Maaike Ronhaar foto’s maken van onze uitdrukkingen, ze is beroepsfotograaf voor muzikanten)

Retraite 20, 21, 22 en 23 April 2023 die ik samen geef met Natascha Hanegraaf. Dan gaan we met een kleine groep van 8 personen naar het magisch Glastonbury. zie kopje retraites.

Prijs: € 44,-  inclusief soep, koffie, thee en iets lekkers.
Meld je aan via:info@duizenkruid.nl of 0630014486 of bij mij: 0636173227 en/of info@ikinnerlijkekracht.nl

3, 4 en 5 juni de drie daagse retraite die ik samen met Carmen geef. Kracht, Inzichten, humor, plezier, ontspanning, de 6 goddelijke wetten, met helderziend en heldervoelend vermogen aan de slag. Ademhalingstechieken en dan het ijsbad in. Dreamtime concert, meditaties, kampvuur en nog veel meer. Info volgt.

De tweede en derde week van september ga ik weer met Jo Suijkerbuijk mee naar Ibiza in een prachtige grote luxe villa hoog in de bergen om de zorg te doen voor een groep van 15 personen die de retraite daar gaan bijwonen. De eerste week gaat Carmen Zimmerman mee en de tweede week gaat Raoel mee. Deze groepen zijn al vol!!!!

De vierde week op Ibiza geef ik zelf een week een vakantie retraite bij Adri in de thuis kom herberg van Can Pura, de ochtend gaan we met een programma aan de slag en de middag gaan we samen met 2 auto’s Ibiza ontdekken, de mooiste plekken zien, heerlijke strandjes en natuurlijk de zonsondergang zien op de Es Verdra. De info komt snel op de site, er is nog plek, bij interesse graag een berichtje.

8 Replies to “Agenda”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.