Agenda

Lieve mensen, dank je wel dat je er bent. En interesse hebt in wat ik doe. in augustus werk ik niet en in september ga ik voor 3 weken naar Ibiza en daarna de opleiding Hypnose volgen. Vanaf oktober ga ik weer knallen met mooie workshops, 1 daags retraite en opleidingen geven van o.a. reiki.

Ik ben sinds 2 jaar Ambassadeur geworden van de Meditation Moments premium app van Michael Pilarczyk en daar ben ik heel trots op. Ben al jaren fan en gebruik veel zijn app om tot rust te komen, bewust te worden of even muziek te luisteren.. Je kunt bij mij via deze link 10 euro korting krijgen: https:/meditationmoments.nl

Dinsdagavond 5 juli, een gezellige borrelavond in de praktijk, even samen zijn, de corona regels weg en samen in verbinding, delen en gezelligheid Graag opgeven, bij 20 is het vol. Deze avond is gratis, van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Maandagavond 11 juli: Workshop Doterra Oliën: Ik ga die avond de medicijndoos / olie presenteren maar ook bij welke klachten welke oliën nodig zijn. Ruiken, proeven en genieten. Het is van 19.30 uur tot 21.00 uur en we gaan een aura spray maken, kosten € 10.00 en daar zit de aura spray bij.

Dinsdagavond 12 juli : Een mediamieke avond helemaal verzorgd door medium Margot Strik. Te beginnen met een meditatie. Dan een uitleg wat Mediumschap is. We gaan een verbinding maken met de ongeziene wereld en deze als hulpbron gebruiken in de spirituele ontwikkeling. Door het vergroten van je intuïtie betere keuzes kan maken. Door het verhogen van je energie het leven letterlijk lichter worden. Dat we gaan voelen dat we zoveel meer zijn dan onze gedachten en ons lichaam. Door eenvoudige oefeningen steeds beter contact kunnen maken met de mensen die niet meer onder ons zijn. Hoe we er op kunnen vertrouwen dat ze ons nooit echt hebben verlaten. Hoe meer we onze eigen persoonlijke stukjes aan gaan hoe beter deze wereld bij ons kan komen. Ik ga jullie begeleiden met verbinden met deze magische wereld van kracht, liefde, troost en licht. Voor iedereen is er een persoonlijke boodschap. Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Koffie, thee en wat lekkers staat klaar. Kosten zijn € 35.00 maximaal 8 personen.

Vrijdag 15 juli: REiki 1 opleiding. Het zijn 2 dagdelen en het is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kosten zijn € 100.00 en dat is incl. certificaat, werkmap, koffie, thee, wat lekkers en soep bij de lunch.

Dinsdagavond 26 juli : Reiki oefenavond met onze Reiki master Willie Vermeulen, avond thema komt nog. Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Kosten zijn € 15.00

Dinsdagavond 23 augustus: Reiki oefenavond met Willie en mij, thema voorouderlijn... Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur, kosten zijn € 15.00

Dinsdagavond 20 september: REiki 3A opleiding, gegeven door Willie en Claudia, deze gaat door. Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur en de kosten zijn € 150.00 en dat is incl. werkboekje, certificaat, koffie en thee en wat lekkers.

Donderdag 29 september: komt Jolanda van Steenhoven van www.eenheid-verbindt.nl Ik werk al 8 jaar met haar samen en ze is net als ik een Sensitherapeut, Sirius docent, kinderlichtwerker, trance healing therapeut, BARS behandelaar en werken met Reiki(master) dan is ze nog medium, IET en energetische kindertherapeut. We werken met Doterra Oliën en vele mooie bewustwording kaarten. Kosten zijn € 80.00 en het duurt 1 uur…

Maandagavond 3 oktober komt Gerrit Jansen de Numeroloog uit Dçhem. Een avond met Numeroloog Gerrit Jansen betekent een avond plezier en vooral genieten. Gerrit is iemand die met een enorme dosis humor zijn woordspelingen en wijsheden op het publiek los laat. Buiten de glimlach op je gezicht ga je deze avond naar huis met inzichten over je levensmissie en de daarbij behorende kansen en of valkuilen wat berekend wordt aan de hand van je geboortedatum. Daarnaast gaat Gerrit je ook nog wat vertellen over jouw jaartrilling. Ben je al eens eerder geweest dan is het ook mogelijk om i.p.v. je geboortedatum je naam te laten berekenen. Je naam geeft inzicht over je ware zelf. Iedere deelnemer ontvangt deze avond een persoonlijk consult. Kosten zijn voor deze avond € 30.00. Het is van 19.00 uur tot 22.00 uur.

In de zomer heb ik familie opstellingen opleiding erop zitten en ook de cursus numerologie dus er komen weer mooie workshops aan….

Retraite April 2023 die ik samen geef met Natascha Hanegraaf. Dan gaan we met een kleine groep van 8 personen naar het magisch Glastonbury. zie kopje retraites.

De eerste 2 weken van september ga ik weer met Jo Suijkerbuijk mee naar Ibiza in een prachtige grote luxe villa hoog inde bergen om de zorg te doen voor een groep van 15 personen die de retraite daar gaan bijwonen. De eerste week gaat Carmen Zimmerman mee en de tweede week gaat Raoel mee. Deze groepen zijn al vol!!!!

8 Replies to “Agenda”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.