Agenda

Donderdagavond 4 april: Reiki, meditatie en sirius oefenavond, we gaan eerst mediteren, dan elkaar een healing geven en afsluitend een inzichtkaartje. Kosten zijn € 10.00 incl. BTW, thee, fruitwater en wat lekkers. Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Dinsdag 16 april Reiki 1 cursus. Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er is nog een plekje vrij, deze gaat zeker door. Zie voor info bij kopje Reiki..

Donderdagavond 25 april komt Gerrit Jansen, de numeroloog uit Doetinchem. Hij is zo goed, vanuit de geboortedatum verteld hij je doel in jou leven en het klopt helemaal. Alles met zoveel humor, deze avond kunnen er 10 bij zijn en zit al VOL. Er komt een nieuwe datum. Kosten zijn 25 euro..

Donderdagavond 2 mei: Sirius energie( SEM) workshop / energieoverdracht en uitleg. Het is van 19.30 uur tot 21.00 uur. De Sirius Energie Methode SEM bestaat sinds 2012. De methode past in de Nieuwe Tijd, waarin we leven sinds 2012. De energie is snel, van een zeer hoge trilling en kent toepassing zonder grenzen, zowel in mogelijkheden als in afstand. Als je meer wilt weten mail me maar of kijk op de site bij Sirius. Een aanrader als je snel iets wilt inzetten bv zenuwen voor sollicitatie, parkeerplaats creëren, buikpijn, blauwdruk opschonen etc. Kosten zijn € 50.00. Deze nieuwetijd energie is snel inzetbaar en werkt direct…

Maandag 6 mei Jansje Olivier (uit Rotterdam) voor de tweede keer naar de praktijk, ik heb met haar de studie kinderlichtwerker gedaan en ze heeft ook de BARS opleiding gedaan. Ze is heel spiritueel en voelt alles heel fijn aan, ze helpt mensen echt op een diepe laag. 2 Keer per jaar komt ze naar mij toe en gaan we samen werken, dat willen we nu ook gaan neer zetten. Hallo lieve allemaal, via deze weg zou ik me graag voor willen stellen. Ik ben Jansje Olivier en ben al een tijdje bezig in de wereld van verlichting. Als kind voelde ik ieders emotie en zag de patronen tussen mensen. Ook praatte ik toen al graag met dieren, de natuur en de kosmos. Maar ja, het werd wat vreemd gevonden en uiteindelijk heb ik het lange tijd los gelaten. Op wat latere leeftijd mocht ik iets wonderlijks meemaken waardoor alles weer mooi open ging. Ik moest wat wennen, maar groeide steeds sneller hierin. Het echte werk begon met diercommunicatie en van daaruit ontstond ook afstemming op mensen, reinigen van huizen, werken met energieën, tenen lezen, Fluisterkind, healing en Acces Bars geven. Ook heeft bv quantumfysica mijn interesse. Veel van mijn kennis en kundigheid in het paranormale heb ik en krijg ik simpelweg door van de andere kant. Ik vind het zo heerlijk werken met lichtmeesters, engelen en andere liefdevolle wezens. Elke dag maken zij mijn leven en het leven van anderen zoveel mooier. Waar ik hen heel dankbaar voor ben. Door toch cursussen en workshops te gaan doen heb ik zulke geweldig lieve en leuke mensen leren kennen en natuurlijk ook weer meer kennis en ervaring hierin opgedaan. Het blijft een prachtige weg met nog zoveel moois om te ontdekken en te ervaren en ik ben zo nieuwsgierig wat voor moois er allemaal nog mag komen. Laten we samen verder ontdekken. Liefs Jansje… Je kunt een behandeling boeken voor 1 uur en dat doe ik samen met Jansje voor € 70.00, tijden zijn vanaf 10.00 uur en de laatste is 15.00 uur. Aanrader.. de eerste keer was zeer geslaagd… Ook zeer geschikt voor de HSP kinderen die niet begrepen worden en veel zien en ervaren…

Maandagavond 6 mei komt Medium Margot Strik naar de praktijk voor een interessante avond met veel diepgang. Margot is opgeleid aan de academie voor Mediumschap in Naarden. Heb je levensvragen, over waar je staat in het leven of over het verdriet wanneer er iemand overlijd? Maar ook als alles goed gaat maakt ze contact met overledenen. Ze geeft een korte consult van 10 minuten en ook apart zodat de andere het niet horen. De andere zitten bij mij aan tafel en krijgen inzichtkaarten. Het begint om 19.30 uur en is om 22.30 uur klaar. Kosten zijn € 15.00 en dat is incl. koffie en thee en wat lekkers.

Dinsdagavond 7 mei, de reiki, Sirius en meditatie oefenavond! Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur, kosten zijn € 10.00.

10, 11 en 12 mei 2019 organiseer ik een Retraite (3 dagen afzonderen van de buitenwereld)  in de Elegast in de Refter in Ubbergen. Thema nieuwe balans. Mindfulness, Jezelf resetten, nieuwe balans opmaken en oude gewoontes loslaten, opnieuw verbinding maken met jezelf, kun jij jou batterij niet meer opladen? Zit je tegen een burn-out aan, innerlijke rust, onthaasten met humor.

Wat gaan we doen: Rondleiding door het gebouw en het bronnenbos, Taijiquan Chinese bewegings kunst gegeven door Aart Vermeulen, dreamtime concert gegeven door Paul Mollen en Huib Beerds, 2 keer per dag mediteren, kampvuur, avondje mediums en handlezeressen, bewustwording oefeningen en creatief zijn, lekker gezond biologisch en vegetarisch eten en drinken, wandelen en nog veel meer…Voor meer informatie graag een mailtje naar info@ikinnerlijkekracht.nl

Donderdagavond 13 juni weer een interessante HSP tiener avond, leeftijd van 15 t/m 18 jaar. Ik ga die avond een meditatie doen, bewustwording oefening, leren dat je bijzonder bent en leren ermee om te gaan, ook kan je alle vragen stellen waar jij mee zit zodat ik jou help in jou gevoeligheid. Het is van 19.00 uur tot 21.00 uur. Kosten zijn € 10.00 Ook voor jongens. ( nu 4 meisjes en 1 jongen)

Nog in te plannen:

Een nieuwe groep en datum voor de Intuïtieve, krachtige en liefdevolle ontwikkeling cursus. 1 keer in de maand met elke maand een ander thema waaronder leren mediteren, leren van jezelf te houden en krachtiger te worden, leren inzichtkaarten lezen, innerlijk kind, avondje een medium, wat betekent Chakra en aura, luisteren naar je intuïtie en nog veel meer. Dit doe ik samen met Carmen Zimmerman, vol met humor en mooie inzichten. Kosten zijn elke maand € 35.00 en dat is incl. werkboek, koffie, thee en wat lekkers. Deze cursus duurt een half jaar (6 lessen) en begint in september.

Maar ook de Reiki 1, 2 en 3 cursussen. Bij aanmeldingen dan pas een datum prikken.

De samenwerking met Jolanda Steenhoven gaat weer door en de eerstvolgende 9 mei is alweer vol!!

Hoe stiller je word hoe meer je kunt horen!!!!

Stuur jezelf elke dag de juiste affirmaties die jij op dat moment nodig hebt. Dat verdien je.

 

 

 

8 gedachten over “Agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*