Agenda

IVM de Corona Virus hou me aan de regels van de RIVM. Als je niet ziek bent / verkouden dan ben je welkom. Verder zit ik niet in angst en help ik juist graag op allerlei manieren aan je immuunsysteem, kracht en vooral jezelf zijn!

Zondag 13 juni is mijn man plotseling overleden en daardoor werk ik voorlopig niet… Eerst alles regelen zowel voor mijn zoon als alles rondom Harolds overlijden, de rouw in en dan met goede moed en vooral energetisch weer verbonden zijn. Ik kan het nu niet met zekerheid zeggen per wanneer..

Dinsdagavond 31 augustus : Reiki oefenavond, nieuwe technieken leren, mediteren en samen oefenen met een kleine groep mensen. Kosten zijn 12.50 en het is van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Donderdag 9 september: Een dagje samen met Carmen Zimmerman werken, We kennen elkaar al 6 jaar en we zijn allebei Sensi therapeuten, reiki masters, en we werken heel goed met elkaar. Carmen is mijn rechterhand bij de retraites, ze is erg goed in bewustwordingen, invoelen, readings en healings geven. Op een positieve en krachtige manier. Je kunt voor deze dubbele behandeling voor een uur boeken, kosten zijn € 80.00. Om 13.00 uur is nog vrij!

Maandagavond 4 oktober: Komt Ton Bons – Giesen een bekende Paragnost / waarzegger naar mijn praktijk toe. Een blik in de toekomst! Iedereen komt aan de beurt. Het is van 19.00 uur tot 22.30 uur, inloop is vanaf 18.45 uur. Kosten zijn € 20.00, ik werk in 2 groepen zodat de groep niet te groot is.

Maandagavond 12 oktober : Meditatieavond in de praktijk van Ik Innerlijke Kracht. Thema vanuit je hoofd naar je hart verbinding. 2 heerlijke meditaties en een inzichtkaartje, kosten zijn 12.50 en het is van 19.30 uur tot 21.00 uur. Incl. Thee en water met wat lekkers.

Maandagavond 18 oktober: Reiki master avond. Voor alle reikimasters een oefen en heling avond. Kosten zijn € 12.50. Van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Vrijdag 22 oktober: komt Jolanda van Steenhoven van www.eenheid-verbindt.nl Ik werk al 7 jaar met haar samen en ze is net als ik een Sensitherapeut, Sirius docent, kinderlichtwerker, trance healing therapeut, BARS behandelaar en werken met Reiki, dan is ze nog medium, IET en energetische kindertherapeut. We werken met Doterra Oliën en vele mooie bewustwording kaarten. Kosten zijn € 80.00 en het duurt 1 uur.

Dinsdagavond 9 november : Workshop hoe handel jij vanuit je innerlijke kracht? Uit je hoofd en in je hart. De workshop word gegeven in de spirituele winkel in Beuningen bij Patricia: Spirit & Gift, Kerkplein 82, we gaan aan de slag, mooie tools krijg je, meditatie, bewustwording, inzichtkaart en nog veel meer. Het is van 19.30 uur tot 22.30 uur, kosten zijn € 20.00.

Cursus voor jongeren die (hoog) gevoelig zijn en graag willen leren hoe ze ermee om gaan, leren mediteren, verbinding maken met zichzelf. Hoe krijg ik de onzekere gedachten omgezet in mijn hoofd naar positieve gedachten. Mooie inzichten, bewustwordingen en vooral wie ben ik en wat wil ik? Er komt ook een medium bij 1 van de lessen voor jou een stukje verder te helpen in jou gevoeligheid met goede tips. Leeftijd van 15 tot 20 jaar, tijd: van 19.00 uur tot 21.30 uur, kosten zijn € 30.00. Elke maand 1 avond, 6 keer dus voor een half jaar. datums: komt nog….

Na mijn time out starten we weer met de: Cursus Krachtige en liefdevolle intuïtieve ontwikkeling die ik samen met Carmen Zimmerman geef. Waarom zou jij de cursus willen volgen: Je denken en voelen samen laten smelten. Wat kan ik van mezelf leren? Wat zou ik anders van mezelf willen zien…Jezelf sterker en krachtiger maken… Hoe kan ik meer van mezelf gaan houden? Wil jij meer vanuit je gevoel leven? Wil jij jezelf ontmoeten? Wil je graag nog meer kunnen vertrouwen op wat je voelt? Dan is deze cursus iets voor jou! In deze cursus leer je dichter bij jezelf te komen en te vertrouwen op de informatie vanuit je innerlijke bron, zeg maar je innerlijk weten. Door je intuïtie te ontwikkelen leg je tevens een basis voor jouw persoonlijke groei. In wezen maak je contact met jouw waarheid en eigen wijsheid. Je gaat veel doen en ervaren, maar de nadruk ligt vooral op voelen en op jouw eigen gevoel leren te vertrouwen. Dit doe je onder meer door te leren ontspannen en goed gronden, dit laatste houdt in dat je met beide benen op de grond staat. Het leren invoelen is een proces van contact maken met je innerlijke leiding. We maken gebruik van visualisaties en meditaties. Je leert om steeds meer bij jezelf aan te komen en te luisteren naar en te vertrouwen op jouw gevoel en jezelf. Hierdoor schep je ook meer helderheid in jezelf en in je relatie tot anderen. Je leert patronen herkennen. Er wordt aandacht besteed aan de chakra’s en de aura en je leert er mee werken, het voelen en laten stromen van energie, de kracht van kleur en jouw geboortegetal, de ziel, en het creëren van een krachtveld. Ook werken we met engelenkaarten. Je ontvangt een hand-out en oefeningen voor thuis. Het is 1 keer in de maand op een dinsdagavond en de kosten zijn € 40.00 per keer. Tijd: van 19.30 uur tot 22.30 uur. Je krijgt naar afloop een certificaat en ontvangt ook een pendel bij les 5, leren pendelen. Groep is niet groter als 8 personen en minimaal 6. Leeftijd vanaf 16 jaar. Je kunt je opgeven via mail: info@ikinnerlijkekracht.nl datums: 16 november, 14 december en 11 januari, de andere 3 plannen we nog.

De volgende Retraite die ik geef In Ubbergen bij de Refter met als thema: inzichten en rust word: 29, 30 en 31 oktober. Nu met de Corona nog harder nodig om even weg te zijn van de buitenwereld en alleen met jezelf aan de slag te gaan. Er zijn nog maar een paar plekken vrij…

Mindfulness

Inzichten, bewustwordingen

Door meer rust te nemen kom je dichterbij jezelf

Kun jij jou batterij niet meer opladen? Dit weekend wel!

Innerlijke rust met jouw innerlijke reis.

Onthaasten, ontdekken, dansen en genieten.

Met veel humor.

Wat gaan we doen:

 • Rondleiding door het gebouw en het bronnenbos.
 • Klankmeditatie die gegeven word door Manuela Hanssen, 1.5 uur heerlijk liggen op een matrasje en genieten van de klanken, instrumenten die voorbij komen. Omdat Ons lichaam gemiddeld 60% uit water bestaat resoneren de trillingen van klanken door je lichaam en kom je in een diepe ontspanning. Zo kun je heerlijk weg dromen op niet allerdaagse klanken zoals ratels, bellen, shurtibox, sjamanendrum en nog veel meer. Kijk maar op de site www.sapan.nl
 • 2 keer Yogales gegeven door Sanne www.yogashalamayura.nl
 • Numerologie workshop gegeven door Gerrit Janssen uit Doetinchem
 • Stoelmassages worden gegeven door Manuela en Annelieke
 • Mediteren / mindfulness, een paar keer per dag
 • Kampvuur
 • Flinke boswandeling: Nieuw onderdeel van het programma is een historische wandeling onder leiding van een gids. In het dorpje Beek-Ubbergen en haar omgeving struikelen we over de bijzondere en spannende verhalen. Wat te denken van de heksendans, een kuil in het bos waarover de legende gaat dat daarin vroeger heksen werden vermoord? Of een bezoek aan de resten van de burcht Mergelp, die uit het jaar 1000 dateert? Natascha Hanegraaf, communicatieadviseur en historica in opleiding, neemt ons mee op pad en laat ons kennismaken met de oeroude omgeving van het klooster die ons van alles te vertellen heeft. Wil je nu al in de stemming komen? Lees dan het boek HEX van Thomas Olde Heuvelt dat zich afspeelt in Beek en waarin de geest van een heks uit de zeventiende eeuw de huidige bewoners de stuipen op het lijf jaagt. 
 • Gezelligheid met een 1 avondje borrelen / fris en kampvuur met een nieuwe ritueel
 • Bewustwordingen oefeningen gegeven door Claudia, uit je hoofd, in je hart.
 • Lekker gezond biologisch en vegetarisch eten en drinken
 • Genieten en jezelf herontdekken en zeker onthaasten
 • Rust en stilte…..

Voor meer info graag een mailtje en bij 50 euro aanbetaling dan is het een garantie voor je plek??? Vol is Vol.

Retraite April 2022 die ik samen geef met Natascha Hanegraaf. Dan gaan we met een kleine groep van 8 personen naar het magisch Glastonbury in Engeland. Maak kennis met 1 van deze magische plekken op deze aardbol.

Met al je zintuigen!

Wij laten je met al je zintuigen kennis maken met Glastonbury. Je oren worden deelgenoot van eeuwenoude mythische verhalen die zich hier hebben afgespeeld. Ooit stond hier het grootste klooster van Engeland, dat koning Hendrik VIII in de 16e eeuw volledig weg liet vagen. Maar ook het graf van koning Arthur en een boom geplant door Josef van Arimetea, oom en verzorger van Jezus van Nazareth, vind je hier terug. Glastonbury ademt geschiedenis.

Zie en ruik ook de schitterende tuinen van Chalice Wells, met haar rode waterstroom diep uit Middenaarde en haar geheimzinnige vrouwelijke bron. We beklimmen met elkaar de Tor, magische berg en symbool voor Glastonbury. Een plek waarvan men zegt dat er binnenin de heuvel nog steeds allerlei wezens leven die wij niet met het blote oog kunnen zien, maar die er wel degelijk zijn. Die mysterieuze energie in al je zintuigen voelen, is een bijzondere en transformerende ervaring.

En waar overnachten we?

We logeren in Shekinashram, één van de meest bijzondere locaties van Glastonbury. Vanuit ons raam kijken we uit op de magische Tor. Ook de ashram zelf is betoverend, met prachtige ruimtes die ingericht zijn met respect voor mens en dier. ’s Ochtend genieten we hier van een heerlijk vegetarisch ontbijt en ‘s middags van een voedzame lunch. Tussendoor is voldoende ruimte om je te ontspannen.

Heel bijzonder is dat we ook de speciale tempelruimte van de ashram tot onze beschikking hebben. Hier starten we de dag met een gezamenlijke meditatie maar is ook ruimte voor energetische sessies en behandelingen. Ook kun je jezelf hier terugtrekken als je behoefte hebt aan contemplatie en overdenking. Voor alle informatie kun je me mailen? Nog 4 plekken te gaan!

8 Replies to “Agenda”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.