Agenda

Lieve mensen, dank je wel dat je hier bent op de agenda van alle moois wat er nog mag komen.

Ik ben sinds 3 jaar Ambassadeur van de Meditation Moments premium app van Michael Pilarczyk en daar ben ik heel trots op. Ben al jaren fan en gebruik veel zijn app om tot rust te komen, bewust te worden of even muziek te luisteren.. Je kunt bij mij via deze link 10 euro korting krijgen: https:/meditationmoments.nl

Ik ben per 1 juli 2023 gestopt met mijn praktijk te huren aan de van Heemstraweg 35 te Beuningen en ga nu alleen huren als het nodig is voor grote groepen, workshops, reiki oefenavonden en inwijdingen etc.. Waar: Adres is Molenweg 32A Bergharen bij Lots Energetisch Therapie.

Vrijdag 7 juni: Reiki 1 cursus: Leer energie laten stromen, intuïtief geven en blijf in je eigen energie! Ideaal voor hoog gevoelige mensen. Herstel de balans tussen lichaam en geest, ontdek aura en chakra’s, en ontwikkel zelf genezend vermogen. Opheffen van blokkades en bevorderen van volledige ontspanning. Kosten zijn € 95.00 voor jongeren en vanaf 25 jaar € 125.00 en dat is incl. werkboek, certificaat, lunch, koffie en thee en wat lekkers. Nog 3 plekjes te gaan.

Maandagavond 10 juni: Reiki oefenavond bij Lotte in Bergharen. Ik laat jullie kennis maken met de nieuwe ontworpen door Yvonne Van de Velde-Heijmen van www.emotional-reset.nl Reset kaarten die ik nu ook vol inzet in mijn praktijk. We gaan eerst een diepe verbonden ademhaling oefening doen en dan wat wil jij resetten, de combi met reiki, meditatie en met elkaar in verbinding gaan, daar staat deze avond voor. Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur en de kosten zijn € 20.00 en dat is incl. Thee en (fruit) water met wat lekkers..

Vrijdag 28 juni: Reiki 2 opleiding. De verdieping in met Reiki, werken op afstand met Symbolen. Voor info zie kop Reiki 2. Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur en de kosten zijn € 245.00 en dat is incl. Lunch, koffie, thee, wat lekkers, werkboek en certificaat.

Vrijdag 16 augustus: komt Jolanda van Steenhoven van www.eenheid-verbindt.nl Ik werk al 8 jaar met haar samen en ze is net als ik een Sensitherapeut, Sirius docent, kinderlichtwerker, trance healing therapeut, BARS behandelaar en werken met Reiki(master) dan is ze nog medium, IET en energetische kindertherapeut, Trance healing en hypnose. We werken met Doterra Oliën en vele mooie bewustwording kaarten. Kosten zijn € 100.00 en het duurt 1 uur, nog 1 plek te gaan, om 14.30 uur.

Dinsdagavond 10 september komt de bekende Paragnost Ton Bons naar me toe. Ton Bons geeft boodschappen van gene zijde voor bezoekers aan de hand van persoonlijke voorwerpen en foto’s.
Deze voorwerpen/foto’s hebben een uitstraling van de gebruiker en de paragnost voelt dit in. Sinds twintig jaar timmert Ton Bons aan de weg als paragnost. Hij legt contact met gidsen en spreekt met overledenen. Dat laatste echter niet direct na het overgaan. “De rit naar de andere kant mag niet worden verstoord.
Hoewel de naam van Ton Bons (49) uit Giessen in Noord-Brabant op internet vrijwel niet te vinden is, heeft hij een grote naamsbekendheid opgebouwd tijdens de twee decennia die hij als paragnost werkzaam is. Hij heeft geen computer in huis, om de simpele reden dat hij daar niets mee heeft. Een eigen website heeft Ton ook niet en via mail kan je hem niet bereiken. Toch heeft dat voor de paragnost geen nadelige gevolgen, want veel mensen weten hem al jaren te vinden. En is inmiddels erg geliefd om zijn zuivere boodschappen van Gene zijde!

Per bezoeker mag één voorwerp of foto neergelegd worden.
De reading mag opgenomen worden, met je mobiel.
Er zijn 9 plaatsen beschikbaar, zodat iedereen een reading krijgt. en ook nog 1 vraag mag stellen.

Entree €30,00, aanvang 19.15 uur aanwezig zijn om 19.30 beginnen we duurt tot ongeveer 22.00 uur. Adres is Molenweg 32A Bergharen bij Lots Energetisch Therapie… (VOL)

In september (of op aanvraag) geef ik een Sirius inwijding avond. Sirius Energie Methode (SEM) is een zeer krachtige en snelle energie-methode van de Nieuwe Tijd sinds 2012. Deze energie kan zowel fysiek als mentaal bijdragen aan het welbevinden van mensen en dieren. De energie heeft een helende werking. Lees meer onder het kopje Sirius Energie Methode. Kosten zijn € 50.00 en het is van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Vrijdag 18 oktober geven Nadine en ik samen een energetische massage opleidingsdag. Na een succesvolle eerste keer kunnen we niet wachten om nog meer mensen te verwelkomen in de prachtige wereld van massage! We gaan samen een diepgaand en inspirerende workshop geven op het energetische en intuïtieve aspect van masseren. Ben jij er klaar voor om jezelf onder te dompelen in deze unieke ervaring? Meld je dan snel aan en reserveer jouw plekje voor deze onvergetelijke dag!

Tijdens deze bijzondere dag nemen we je mee, stap voor stap hoe je iemand een diep ontspannende ervaring kunt bieden, van verfijnde massage technieken tot het activeren van de energiestroom in het lichaam.

Of je nu een beginner bent, al ervaring hebt, of alleen nog maar met reiki energie werkt, deze cursus is een verdiepende aanvulling voor iedereen. Het draait niet alleen om techniek, maar om het leren aanraken met massage met een diepere en energetische verbinding.

Het is van 10.00 uur tot 16.30 uur. De investering is slechts € 125.00. Tijdens de dag wordt er gezorgd voor thee, water, wat lekkers en een smakelijke kop warme soep naast je eigen meegebrachte lunch.

Ik doe het samen met Nadine Nouwen en we beschikken over een schat aan ervaring op het gebied van verschillende therapieën, holistische benaderingen, wellnessmethoden en klacht gerichte ervaringen.

Het gouden duo gaat behandelingen geven.. Carmen en ik, Pure ik en jij, Geloof in wonderen, samen zijn we puur in liefde verbonden en ook met het universum. Carmen Zimmerman en ik gaan nu eindelijk samen een behandel dag organiseren. We zijn zo samen 1, voelen samen veel en komen snel tot de kern, we zijn allebei verbonden met het universum en krijgen snel de blokkades te voelen, zien en gaan het gelijk opruimen.

Wat gaan we doen, inzichten geven, energetische banden opschonen bij mensen die niet meer bij je passen en/ of horen en soms heb je het niet eens door dat je nog verbonden bent maar blijft maar moe…

Carmen werkt als Sensi therapeut ( alle klachten zit een emotie achter en daarop behandelen), Reiki en Seichem master, numerologie, Sirius docent, helderhorend en heldervoelend.

Zelf werk als ik Sensi therapeut, Reiki en Seichem master, Sirius docent, Transhealing Therapeut, Hypnose, EFT, Acces BARS, Numerologie, helder voelend en werk met Doterra olien en inzichtkaarten. Nu dat ik genezen ben gebeuren er de mooiste dingen, komen de mooiste dingen op mijn pad en als ik nu behandel gebeuren er wonderen… Wil je dat gaan ervaren dan ben je welkom. € 100.00 voor 1 uur voor ons samen. Er zit ook een half uur voorwerk bij… afspraak maken en datum prikken..

Ik geef op locatie (VOL) liefde workshops, minimaal 8 personen, spiegelwerk, bewustwordingen, inzichten en vooral uit het hoofd, in het hart. Heel doeltreffend en ook met veel humor. Word ook vaak ingezet voor bedrijfsuitje en of vrijgezellige middag of avond. Middag van 13.30 uur tot 16.00 uur, kosten zijn tussen de € 50.00 en € 65.00 (avond van 19.30 uur tot 22.00 uur) pp in.. op aanvraag..

Ook kun je me op feestjes voor een liefdeskoppel mij inhuren voor een half uur. Wat ik dan doe gaat in overleg maar tips genoeg zoals een liefdes ODE oplezen geschreven door de familie of vrienden. Mail me gerust: info@ikinnerlijkekracht.nl

Wil je graag een retraite volgen dat kan dit jaar, wil je altijd al een keer naar Ibiza dan kan dat, er is nog plek, 6 dagen een intense transformatie week op het magische eiland. Ik geef het samen met Yvonne. kijk onder de kop retraite.. wees welkom in liefde..

8 Replies to “Agenda”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.