Agenda

Lieve mensen, dank je wel dat je hier bent op de agenda van alle moois wat er nog mag komen.

Sinds 1 oktober 2022 ben ik weer vol aan het werk. 3 maanden geleden had ik dit nog niet kunnen bedenken. Door veel pijn en verdriet en vele klachten in mijn lichaam kon ik niet veel. Ik heb alles aangepakt, mezelf aangekeken en vol in de heling gegaan. Pittig maar zo dankbaar dat het me gelukt is. Toen ik in september een paar weken in Ibiza met Jo Suijkerbuik mee hielp in de retraites ging ik zelf door alle molens heen, wat is de energie op Ibiza fijn, de liefde van de 2 groepen, en de inzichten die ik heb mogen ontvangen diep. Ik ben genezen van de pijn die is omgezet in liefde nu. Zo groots dankbaar, zelfliefde, weten, geloven, vertrouwen en overgave. Zo mag ik nu alles ook weer doorgeven aan de mensen die nu bij mij op mijn pad kruisen. Groots dankbaar met het leven en mezelf mogen zijn…..

Ik ben sinds 2 jaar Ambassadeur geworden van de Meditation Moments premium app van Michael Pilarczyk en daar ben ik heel trots op. Ben al jaren fan en gebruik veel zijn app om tot rust te komen, bewust te worden of even muziek te luisteren.. Je kunt bij mij via deze link 10 euro korting krijgen: https:/meditationmoments.nl

Maandagavond 3 oktober komt Gerrit Jansen de Numeroloog uit Dçhem. Een avond met Numeroloog Gerrit Jansen betekent een avond plezier en vooral genieten. Gerrit is iemand die met een enorme dosis humor zijn woordspelingen en wijsheden op het publiek los laat. Buiten de glimlach op je gezicht ga je deze avond naar huis met inzichten over je levensmissie en de daarbij behorende kansen en of valkuilen wat berekend wordt aan de hand van je geboortedatum. Daarnaast gaat Gerrit je ook nog wat vertellen over jouw jaartrilling. Ben je al eens eerder geweest dan is het ook mogelijk om i.p.v. je geboortedatum je naam te laten berekenen. Je naam geeft inzicht over je ware zelf. Iedere deelnemer ontvangt deze avond een persoonlijk consult. Kosten zijn voor deze avond € 30.00. Het is van 19.00 uur tot 22.00 uur. is vol!!!!

Dinsdag avond 11 oktober: Workshop Doterra Oliën: Ik ga die avond de medicijndoos / olie presenteren maar ook bij welke klachten welke oliën nodig zijn. Ruiken, proeven en genieten. Het is van 19.30 uur tot 21.00 uur en we gaan een aura spray of hartspray maken, kosten € 15.00 en daar zit de aura spray bij.

Vrijdag 13 oktober: REiki 1 opleiding in de blokhut van Jo Suijkerbuijk in Rupchen. Het zijn 2 dagdelen en het is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kosten zijn € 100.00 en dat is incl. certificaat, werkmap, koffie, thee, wat lekkers. Lunch zelf meenemen.

Dinsdagavond 18 oktober : Reiki oefenavond, avond thema komt nog. Het is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Kosten zijn € 15.00

Vrijdag 21 oktober een retraite dag: Thema ademhaling en rust. Sanne van Yoga Shala Mayura komt ons heerlijk ruim een uur Yogales geven op het thema. In rust in verbinding met jezelf. Ik ga een verbonden ademhaling sessie geven waardoor er ook emoties los kunnen komen. Ook werken aan uit het hoofd en in de gevoel komen.. Een mooie dag die je veel rust en inzichten gaat opleveren. Het is van 10.00 uur tot 16.30 uur, incl thee, koffie, (fruit) water, heerlijke vega lunch en wat lekkers.. Kosten zijn € 99.00 euro

Donderdag 27 oktober: Reiki 2 opleiding: Het is van 10.00 uur tot 16.00 uur, 2 dag delen. Kosten zijn € 200.00 en dat is incl. werkboek, certificaat, soep bij de lunch, koffie, thee, fruitwater en wat lekkers.

Vrijdag 4 november: Retraite dag met als thema vrijheid en blijheid: Wat gaan we deze dag doen, Estetic dance met Pure cacao, ademhalingssessies, verbinden en voelen wat vrijheid is. Deze dag is Raoul Maat erbij. Kosten zijn € 119.00 en dat is incl. Koffie, thee, (fruit) water, wat lekkers, heerlijke vega lunch en de cacao.

Donderdag 24 november: komt Jolanda van Steenhoven van www.eenheid-verbindt.nl Ik werk al 8 jaar met haar samen en ze is net als ik een Sensitherapeut, Sirius docent, kinderlichtwerker, trance healing therapeut, BARS behandelaar en werken met Reiki(master) dan is ze nog medium, IET en energetische kindertherapeut, Trance healing en hypnose. We werken met Doterra Oliën en vele mooie bewustwording kaarten. Kosten zijn € 80.00 en het duurt 1 uur… (nog 2 plekken te gaan, om 14.00 uur en om 15.00 uur.)

Vrijdag 25 november : Reiki workshop dag: Voor iedereen die ooit Reiki 1, 2 en/ of 3 heeft gedaan. Willie Vermeulen een top Reiki master waar is veel mee samen werk en ik doen het samen en maken er een mooie dag van. We gaan energetische banden opschonen van dit en vorig leven. Oefeningen in verbinding. Genieten van kankschalen , ademhaling oefeningen, emotionele heling en elektro heling. Wil je erbij zijn? Het is van 10.00 uur tot 16.30 uur, incl lunch € 75.00

Vrijdag 2 december: Een retraite dag die ik samen met Sanne Scheffers geef: Thema ademen en verbinding met jezelf. Sanne Scheffers aan het woord: Als intuïtief coach begeleid ik je graag op een zachte en liefdevolle manier van je hoofd naar je hart. Ademwerk, dans en energetische massage en healing zijn voor mij de basiselementen om vanuit de verbinding met jezelf het leven te leven zoals jij dat wenst; vanuit jouw eigen authenticiteit.

Als ademcoach werk ik met verschillende ademtechnieken, waarbij de verbonden ademhaling voor mij een belangrijke basis vormt. Vaak realiseren we ons niet hoe we onze adem onbewust hebben ‘vastgezet’, waardoor je bepaalde emoties en gevoelens onderdrukt. Hierdoor kan chronische spanning in ons lichaam ontstaan en dat kost veel energie. Door verbonden te ademen herstel je je natuurlijke ademhaling. Dit doen we door de in- en uit ademhaling aan elkaar te verbinden. Hierdoor leer je als het ware opnieuw ademen met een optimale zuurstofopname. Door op deze manier te ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam. Onderdrukte emoties en blokkades worden opgeruimd, zodat je weer ruimte kunt maken voor positieve gedachten en gevoelens die in lijn zijn met wie jij daadwerkelijk bent. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht! Hoe fijn is dat? Een cadeau voor jou en je lichaam. 
www.sannescheffers.com

Deze dag is van 10.00 uur tot 16.30 uur en de kosten zijn € 119.00 en dat is incl. Koffie, thee, (fruit) water, wat lekkers, vega lunch..

Maandagavond 12 december: REiki oefenavond van 19.30 uur tot 22.00 uur, kosten zijn € 15.00 en het thema komt..

Retraite April 2023 die ik samen geef met Natascha Hanegraaf. Dan gaan we met een kleine groep van 8 personen naar het magisch Glastonbury. zie kopje retraites.

De tweede en derde week van september ga ik weer met Jo Suijkerbuijk mee naar Ibiza in een prachtige grote luxe villa hoog in de bergen om de zorg te doen voor een groep van 15 personen die de retraite daar gaan bijwonen. De eerste week gaat Carmen Zimmerman mee en de tweede week gaat Raoel mee. Deze groepen zijn al vol!!!!

De vierde week op Ibiza geef ik zelf een week een vakantie retraite bij Adri in de thuis kom herberg van Can Pura

8 Replies to “Agenda”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.